Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Ivanh #47418 üzenetére

    Akkor menj és sírd álomba magad miatta! Már igazán lehetett elég időd, hogy kibosszankodd magad. Ez a mostani Ah rendszer csak a botoknak kedvez. A normál felhasználóknak kb akkora élmény mint egy alapos tökönrúgás (rossz oldalról nézve). Helyes és jó hogy kivágják a francba. Egyszerűbb így kezelni a csalókat. A Diablo sorozat nem tőzsdejáték. Ha neked kupecszimulátor kell, akkor keress más játékot! A porsche hasonlat is sántít. Ez inkább olyan mintha 10 dolcsiért lehetne szerezni Porschet, csak pár harmadikvilágbeli beáll a kapuba kalasnyikovval és elviszik az egész készletet, kispénzű kiéhezett keleteurópaiakat meg vagy halomra lőnék, vagy csak kirabolnák. Azt' jól eladnák a kocsikat "gyártási költség alatt"!
    Két megoldás van. Vagy erőszakos módon szétoszlatják az önjelölt milíciát, vagy nem visznek több kocsit oda. Nehogy már a törzsiharcos húzza fel az orrát azon hogy a kampósorrú nem hagyja kirabolni magát és a többi potenciális ügyfelét!

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák