Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz MCGaiwer #1794 üzenetére

    Egy frászt, az ár azért magas, mert van hülye aki valós pénzt ad aranyért/itemért, hogy a gyenge kariját felhúzza. Ennek semmi köze az inflációhoz, hacsak nem a gold valós pénzben mért árára gondolsz. A gold akkor áramlik ki a rendszerből, amikor az item amiért valaki 10 millát fizetett egy módosítás után százezret ér. Amiről te beszélsz javítás, gyártás meg ilyenek az csak aprópénz.
    Az a gold nem marad a rendszerben amit elbukott a balek. Azt a goldot eladtják valós pénzért, hogy a balek újra megvegye... akkor kerül vissza, amikor megveszi mivel annak aki a fullos itemet árulja nem kell, így kivonja a rendszerből, visszatartja a kis inventory-jában az nem inflálna ott semmit.
    Ezeket a hülyéket húzzák le újra és újra és tuti biztos vagyok benne, hogy itt is akad pár ember aki RMAH-ban vevő is volt már csak nem reklámozza. Az sem mentség, ha a pénzt a játékban kereste, mert aki valós pénzt tesz a rendszerbe az teszi tönkre a játékot, mert eltorzítja az árakat. Nem a piac szabályoz, csak mindenki kiteszi a cuccot túlárazva és várja a balekot aki majd a vásárolt goldból megadja az irreális árat, majd a következő "patch-nél" egy az egyben el is bukja persze és majd újra fizet a jobb itemért, újból, ismét vásárolt golddal, mert dropja nem lesz, miért lenne? Ő azért van, hogy fizessen. Soha nem fog utolérni senkit. Erről szól, csak ha valaki nem hajlandó egy büdös vasat se adni a goldért annak ez így szar, ergó ez csak a botoknak jó, de így a gold valós pénzben mért ára persze csökken, mert egyre több lesz belőle a visszavásárlás miatt így mégtöbb balek lesz aki azt mondja "miért ne, már csak 1 eur 100 milla" így még irreálisabb lesz az AH ahogy az arany ára csökken, holott annak elvileg semmi köze sem kéne legyen az RMAH-hoz, de onnan hogy a goldot pénzé lehet tenni a kettő már egy és ugyanaz és semmi köze a játékhoz, csak a valós pénzhez van köze.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák