Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz mikromanus #1777 üzenetére

    Ha nincs semmi kiszámítható, akkor nincs motiváció. Abba fogják hagyni, mit fogják, már jelenleg is ez van. Idáig alig több mint 20 milla goldot farmoltam. Aki egy hónappal előbb kezdte a megjelenéskor az mondjuk tarthat 30 millánál gondolom, de legyen 40, tökmindegy. Az kb. semmi árban ahhoz képest ami rajta van, meg van nála még pár milla kápé ugye ha nem adta el juróé', kinél mennyi. Tehát ami a különbözetet képezi az vagy drop vagy egy lúzer kamuja aki közben képest valódi pénzt adni a goldért és azért védi a "rendszert" mert hülye szegény.
    Tételezzük fel, hogy a szerencsén múlik és aki szerencsés volt az most védi a rendszert, hiszen ő már gond nélkül farmol és egységnyi idő alatt a többszörösét osztja a DPS-ből, tehát jobb esélye van a jó drop-ra vonatkozó idő alatt mégha az esélyek egyformák akkor is. Neki jó, kit érdekel a többi. A gond az, hogy a kereslet fogja feladni és feldughatja majd magának a dropját, mert akinek ez a rendszer tetszik az ugyanúgy az egekig fejlődött már, mint ő. Nem lesz kinek eladni, mert a tény az, hogy ez így nekem spec szar és nem vagyok egyedül. Jajj és el ne kezdjétek, hogy ti ügyesebben klikkeltek, mert attól kihalok. Marha nagy kihívás lehet 140k DPS-el nem meghalni, amikor a felével is el lehet ügyeskedni.
    Ha nincs igazam akkor miért nem meritek 1 goldról indítani a fullos legend cuccotokat? Miért 15 milláról indul? Nem azért, mert ti is attól féltek, hogy akinek van goldja annak már az iteme is megvan és 4-5 milla lesz az árverés vége? Most magatoknak akarjátok árulni a cuccot, vagy nekem akinek még nincs 140k DPS-e? Mert ha nekem, akkor olyan rendszer kell, hogy legyen rá goldom. Várok egy kicsit, ki mennyit, majd kialakul egy átlag türelem, aztán ha nem lesz goldom akkor abbahagyom, abbahagyjuk. Teszek a vegyél ilyen meg olyan szerkót dumára, más is lesajnálja. Max kezd egy másik karaktert lvl1-ről, de akkor meg pláne nem fogja érdekelni a legend droppotok. Megint beragad minden cucc, megint kidobnak egy újabb adag cuccot, hogy ami rajtatok van az keveset érjen ami rajtam az meg zérót. Pláne abbhagyom. De ez így jó ahogy van. Ez jó. Támogasd.
    Méghogy a botokat támogatja ha sok a gold. A nagy frászt. A botokat te támogatod ha pénzt adsz az aranyért. Senki és semmi más.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák