Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Bird #101121 üzenetére

    Amúgy jövögetnek kifele a stílusban a játékok. Igény van rá. Lehet inkább az a gond, hogy sokan (ismerőseim között is) csak a Diablot játsszák. Semmi mást ebből a stílusból, vagy bármilyen más játékot. Előbb-utóbb belefásul az ember. Ha letudja tenni a D-t, és marad a stílusnál, már az is nagy változatosság. Megint más leteszi, és utána évente egyszer néz bele, vagy ritkábban mert annyira nem érdekli már. Kb. semmi újítást nem lát. Már másképp szemléli a játékot.
    Én az elmúlt években próbáltam nem egy hackn slasht, és van ami jobban bejött több szempontból is. Egy idő után visszavágytam ide, klánba léptem, nyomtam sokáig, majd exit vissza a másikhoz.

    Igen, sok a függő, elértem a 3000 órát 2015 márciusa óta. Idén volt először olyan, hogy heteket, majd 1 hónapot nem is játszottam.
    Ne tévesszen meg senkit az alacsony Paragonom (P1397, Season: P788), rengeteget szólóztam. Az elmúlt hetekben alig játszottam. A metát sem követtem (részben a kirekesztettség miatt, a DH sokáig nem volt része, és lehet nem is lesz megint), próbáltam többször, de nem szórakoztatott. Nem is volt részem sokáig 3-4 fős összeszokott csapatban sem lenni.

    Igen, de ha nincs szerencséd akkor is kell a seggelés. :)

    (#101124) czpitti: Igaz, azért írtam, hogy sokat számít a szerencse, és a játékstílus számlájára írom. De nem kell tetszenie. Tudomásul veszem.
    Sajnos így van a mobos dolog amit írtál, tapasztaltam nem egyszer.

    Ettől függetlenül tisztelem mindenki eredményességét, kitartását, aki úgy küzd, hogy meghódítja az LB-t. Ez hatalmas meló (akár egyedül, akár csapatban).
    Nekem is nagy öröm volt, amikor néha bepofátlankodtam az LB-re pár napra. :)

    (#101125) MegalodonS: Te vagy a nagyhal, nem is vártam kevesebbet. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák