Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz Djuree #41233 üzenetére

    d3-at fel lehetne még dobni pár dologgal: a random sem annyira random már a mapgenerálásnál, mint az első 2 részben... az elsőben talán csak 1-2 olyan hely volt, aminek fix volt a térképe: lazarus pályája pl :K meg aztán a főbossok térképei a 2. részben és nagyjából ennyi... itt hatalmas blokkokból pakolgatja össze a pályákat (már amit tényleg randomra generál) és ez jobban a változatosság rovására megy... lehetnének "rejtett szobák" is pl manóval/sárga ládával, amik úgy nyílnak ki, ha megbuzerálsz valami alig észrevehető dolgot a falon (első 2 részben csomó ilyen rejtett hely volt)

    csomó content beleférne még, hogy ne váljon idővel unalmassá az egész... ismerőssel beszéltük, hogy a friendlist-je folyamatosan egyre inaktívabb... ő párszáz órával többet belerakott, mint én és már unja... én több karaktert vittem 60-ra és eddig élvezem (most a wd-re álltam rá, mert nemtitkolt szándékom 1-1 karaktert felvinni mindkét nemmel minimum inferno elejéig :B a wizardot untam meg leggyorsabban és ő nightmare végén pihen már jóideje)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Aktív témák