Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex

senior tag

válasz enzahobi #60140 üzenetére

Hát jogos. Az iskolai adataim nem is igazán érdekelnek, meg az ilyesmik. De azért legalább a meglevő sebezhetőséget is csökkenteni jó lenne.
    Az viszont iszonyat zavaró, hogy csökkentik a sebezhetőséget a Windows 10 updatek is, meg a BIOS updatek. De, hogy egy bios updatettől lassabb lesz az egész gép bootja az engem iszonyatosan idegesít. Még talán az lenne a legnagyobb gondom, hogy lassabb egy kicsit a boot, ha más gondok nem jelentkeznének, DE jelentkeznek! :D Jó magasra tartott kézzel!
    Arról nem is beszélve, hogy régen Én is mennyit szenvedtem a driverekkel, sőt néha még most is :P
    Intel VGA driverekkel nem igazán vannak gondjaim. Viszont az AMD VGA driverekkel már annál inkább :D
    Ha felszeretném rakni a legfrissebb drivert, akkor előtte teljesen leszoktam törölni mind a kettő drivert, majd vissza az intel vga-t. Ha utána rögtön a legfrissebb AMD drivert rakom fel akkor telepítés közben meg fagy az egész ..... Viszont ha felrakom a 15.12-es drivert (crimson) majd abból updatelek akkor felrakja normálisan....
    Ez úgy most mégis mi a fene ? :D
    A win update nálam is tiltott egyébként :) Szóval ebben a tekintetben is rokon lelkek vagyunk xD - Kb 1-2 hetente szoktam neki küldeni, hogy akkor most frissülj .. Ilyenkor kínosan ügyelek arra, hogy szinte semmilyen drivert ne rakjon fel :D Mert ha felrakja a Windows update féle drivert (intel/amd/wifi) akkor minden szét tud esni nálam :D (Legalábbis utolsó ismereteim szerint xD - De nagyon nincs kedvem kísérletezni xD)
    Meg hát még sok sok probléma van ezzel a csodával :D Példának ott van az, hogy random a venti úgy be tud pörögni, hogy hinnyehóóó :D (Most talán az A10-es bios is rátesz egy kicsit..)

Az ODD caddy választásban nekem itt segítettek: Notebook bővítése SSD-vel.
    Speciel én a HDD helyére raktam az SSD-t és az ODD helyére meg a HDD-t :D Tökéletesen működik, nem igazán tapasztaltam olyat, hogy ledobta volna a HDD-t vagy az SSD-t :D
    (Linux alatt volt de ott nem tudom, hogy szoftveres vagy hardveres gond volt-e :\)

Szerk.:
    Szerintem egy időre visszanézek az A09 biosra mert néhol lassabb működést látok még a Windowsban is :D - Pl amikor a WIN + P gombot lenyomom, hogy váltsak a monitorok között.... Hát mire az a felület előjön XD - Türelmes ember vagyok de nem szeretem ha valami ami eddig tudott működni egy updatetől szét tud esni ...

Új hozzászólás Aktív témák