- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyik fórumon olvastam, hogy az ember vesz egy notebookot, azután másodjára vesz egy olyat, amilyet szeretett volna... IGAZ.
ezt eddig én is megerősíhetem!
most készülök második gépet venni, remélem ez már még jobban passzol az elképzelésemhez.
a touchpadet gyorsgombbal lenne kényelmes kapcsolgatni, mert azért nem a legjobb mindig újraindjtgatni, amikor lehúzom az egeret, vagy visszadugom
szoftverrel meg lehet oldani vajon, ha másképp nem?
amol: az a vinyó védelem én is úgy tudom, hogy van a Latitude szériában (sőt, elvileg a Vostroban is), bár nem tudom pontosan olyan-e, mint a TP-ek esetében
[Szerkesztve] -
Quent1n
senior tag
Ő nemtom én idáig ahány tesztet olvastam mindenhol azt irtak h 6 cellás akksival max. energiagazd. emllett. 2,5 - 3 orat kibir. Jatek mellett meg kb masfelet. Azért vettem ujonnan mert ez olyan elvi dolog nálam. 1. notim, 3év garral. Van ra lehetöség h megvegyem, igy belevágtam. Egyébként igy lesz az enyém 275 körül 2 giga rammal win xpvel antiglare kijelzövel, C2D procival, és X1400s karival. Ezekben a parameterekben jobb mint az általad linkelt noti. Ha számolunk.
- +1gb ram 13k
- antiglare kijelzö 5k
- C2D proci. hát ezt nem tom csak saccra mondjuk egy 10 - 15el csak többet ér mint a sima CD
- X1400 as szintén drágább. Legyen 10k +
- plussz a garibövités ami egy 20rugo tuti van + 2évre
- bilcsere ugye ahogy irtad 8k
Ha ezt igy összeadom akkor kb. 80 - 85 ezer forint plusszköltség plussz a szaladgálás kijelzöcsere után, na meg ugye munkadij is plusszba. Rambövités meginnt futkosás. Igy már nem éri meg nekem annyira. Nemsoká megyek is átvenni a gépet. Sztem ilyen árba ujonnan, jobb gép nemigen van. Vecsési vagyok tehát nincsenek a szomszédban a boltok. PL. notebookstore is 1ora utazás min.
Amire kell nekem az főként munka mondjuk olyan 70% ban (mm director, flash, dreamweaver, corel, ps) de szükségem van arra, hogy néha igenis kikapcsolodjak egy kis játékkal (CS:S, KOTOR stb.) ahol épp vagyok. Igy az X1400 -as kari elég jo kompromisszumnak tünik. Ahhoz képest h a gép müanyag, nem rossz, sztem ár/értékben is elég jo, mert 270ért ilyen felszereltséggel 3 év garival antiglare -es kijelzövel nemtok jobb notit. Az h nehéz az relativ dolog. Hátitatyoban lesz, meg azért nem vok egy olyan kis darab ember, szoval el birom majd. Ha meg gáz lesz, majd gyurok még karra meg hátra.

Lehet h majd a masodik notim üzleti célu lesz, akár egy latitude. Majd kiderül. 1. notinak egy olyat akartam ami kicsit mindenre jo. Akkuidö amugy nem hat meg annyira, mert a legtöbb helyen lesz 220. Ha meg nem akkor energiagazd. és csak kihuz 2-3 orat valoban. Vagy max veszek egy ilyen 9cellás akksit hozzá.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most készülök második gépet venni, remélem ez már még jobban passzol az elképzelésemhez.
szoftverrel meg lehet oldani vajon, ha másképp nem?