Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sand

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Friss Dell G5 tulaj vagyok és lenne néhány kérdésem.

    1, Telepítettem és futtattam a Supportassistot, rakott fel néhány drivert, volt BIOS frissítés is. Viszont ezt a MaxxAudio programot nem szedte le, nyilván, mert nem driver. Tudom, hogy most a hangerővel gondok vannak néhol (nekem szerencsére nem, vagy még nem észleltem) mindenesetre érdekelne, van-e valahol egy "programlista" ami a Dell G5-höz ajánlott/hasznos programokat tartalmazza, amivel többet ki lehet hozni a laptopból? A GForce experience applicationt leszedtem már külön.

    2, Win 10 PRO van fent és bekapcsolás után hiába van auto-csatlakozáson a wifi, de hiába csatlakozik, hibát jelez, nincs internet, bontanom kell a kapcsolatot és újra csatlakozni, csak akkor lesz jó. Van erre megoldás? Települt a killer wifi driver is, de utána is ilyen maradt. Nem nagy bosszúság, csak nem értem, miért van.

    3, Én is észrevettem, hogy játék közben merül az akksi. Láttam a Dell magyarázatát is, amiben megpróbálják ezt featureként eladni. :D
    - Mi történik, ha lemerül az akksi teljesen, miközben be van dugva a hálózatba? Kikapcsol a gép, vagy csak visszavesz a teljesítményből?

    - Szeretném az akksit a lehető legtovább jó állapotban tudni, ezért az a kérdésem, hogy BIOS-ban mit állítsak akksi kezelésre, Adaptive-ot, vagy azt az opciót, hogy döntő részt hálózatról használom a készüléket? Utóbbi az igaz, viszont ha a játék közben használja az akksit is akkor máris másképp áll a dolog szerintem. Maradjon az adaptive?

    - Hol lehet kikapcsolni ezt a featuret, hogy akksit is használjon hálózatról? Nem hiszem ,hogy egy dota2-höz feltétlenül szükség lenne akksit is használni, annyira azért nem brutál a játék. Tudom ,hogy a kikapcsolás teljesítménycsökkenéssel jár, de úgy is tökéletesen megfelelne. A Windowsban már levettem a cuccot a teljesítménycentrikus hozzáállásról, de ez nem volt rá hatással.

    - Gondolom az nem opció, hogy szerzek hozzá egy 180W-os adaptert, mert az tönkretenné az akksit, ugye? Olvastam, hogy bizonyos modellekhez, amiben i7 és 1060 van 180W töltőadapter jár, de gondolom ott az akksi is más.

    Tudom, sok a kérdés, de köszönök minden választ! :D

Új hozzászólás Aktív témák