Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz allein #61398 üzenetére

    Próbáltad a 2 monitort a dokkoló 2 különböző portjába is dugni? Hát, az jó kérdés, hogy az üzemórák számával degradálódhat-e a monitor, tippre azt mondanám, hogy igen, de inkább valamilyen monitoros szaktopikban kellene érdeklődnöd, ott biztos van, aki jobban ért hozzá.

    Közben megnéztem a régi céges gépemet (amit szerencsére bagóért meg lehetett venni, mikor újakat kaptunk :) ), egy E6420-at, és ebben 6300-as Wifi modul van - akkor ezt egy az egybe ki tudnám cserélni az E6230-am gyengébb moduljával (így egy kis szerelgetéssel megúsznám az egészet)? Az E6230-at már pasztáztam újra (tényleg, új gyári ventire van valami ajánlott hely, ahonnan érdemes venni), szóval valamennyire szét is tudom szedni, ha nem sokkal bonyolultabb, akkor neki is állok valamelyik nap (azt mondjuk nem értem, hogy egy felsőkategóriás üzleti gépbe anno miért rakták a leggyengébb moduljukat...).

    Másik kérdés: a 70-es sorozat még a régi fajta dokkolókat használja? Tehát a 80-astól hagyták el a dokkoló csatit? Mert akkor lehet, hogy levadászok majd a 70-es sorozatból is majd egy gépet, ha kapható lesz még jó áron... Van amúgy olyan gép a Lattitude sorozatban, amibe 32GB RAM-ot (vagy 24-et) is bele lehet pakolni (tanuláshoz használnék pár virtuális gépet, viszont egyszerre kettőt kellene futtatnom, és a minimális RAM igénye 1 gépnek 8GB, szóval csak az megenne 16-ot, így a max. 16-tal nem vagyok sajnos előrébb (mondjuk gondolkodom asztali gép építésén is erre a célra, csak a laptop azért sokkal kényelmesebb).

Új hozzászólás Aktív témák