Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ákinard

    aktív tag

    válasz Dhampir #60405 üzenetére

    Köszi a választ Mindenkinek!

    Kiállítva egy szalonban mindenképpen megnézem. Biztos vagyok benne, hogy van ennél jobb paneles is (ebben nem mélyültem el annyira) de ne feledjük, egy 10 éves gép pixeles, régi monitora a léc, amit meg kell ugrania :) (Ami amúgy korábban az én gépem volt, és az N5110 HD monitora is ég-föld volt nekem is!)

    A frissítésekről tudok, hogy rém lassúak, és idegörlőek. Kollégák 2017 végén kaptak vadiúj Dell laptopokat a cégél, amennyire tudom ~400e-s árkategóriában Win10-el, és 2-3 napig szinte használhatatlan volt a gép a rengeteg frissítés miatt. Csak prüszköltek az új tulajok miatta. Meg fogom kérdezni, hogy milyen gép, nem tudom HDD vagy SSD van-e benne. (Én szerencsére '16-ban kaptam, még Win7-tel a Lenovót. )

    SSD: a későbbiekben szerintem lesz bele. Saját gépbe most tervezem, szerzek vele tapasztalatot, utána bátran szerelgetem. Amúgy úgy látom (maradva egyelőre a mysoft keresőnél) náluk ugyanez a modell +40e lenne 120-as SSD-vel. Ennyiért szerintem nem éri meg így, tőlük. Amennyire képben vagyok 30e körül már 256-ost lehet venni.

Új hozzászólás Aktív témák