Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #LittleG

    csendes tag

    Sziasztok!
    Nem tudom, hogy itt írjam-e le a problémámat, de tekintve, hogy egy dell-es gépem van, és ez a topic pont erről szól, remélem jó helyen járok ;)

    Szóval...
    Egy Dell Latitude e6420 büszke tulajdonosa vagyok. Mai nap folyamán újra akartam telepíteni rajta a Win7-et (megérett már rá). Telepítést el is indítottam, szépen elkezdte beolvasni az adatokat a CD-ről, elkezdte a telepítést. Ott is hagytam. 10 perc múlva bejöttem, megnéztem hol tart, de egy kikapcsolt noti fogadott. Amikor megpróbáltam bekapcsolni, a power gomb felvillant, 3 mp után elkezdett max. fordulaton pörögni a proci hűtője, ezt csinálta vagy 5 mp-ig, aztán leállt. A probléma az, hogy a rendszer nem adott nekem hibakódot (tudjátok, van a 3 led és ezek különböző arányokban villognak, attól függően, hogy mi a hiba). Egyszerűen leállt és kész...

    Előzménye annyi a dolognak, hogy karácsony táján volt probléma a notival, akkor adott is hibát: processzor hibára hivatkozott a drága. Ezt eljátszotta vagy 2 napon keresztül, néha beindult a windows, de aztán 2-3 perc után le is fagyott. Szóval szétkaptam a gépet, processzor hűtő le, újrapasztáztam, visszatettem a hűtőt és láss csodát, működött. Ideáig nem is volt vele semmi baj, de most megint kezdi... és még azt se mondja meg, hogy mi a baja.

    Másra sem hajlandó hibakódot küldeni, pl kivettem belőle a RAM-ot, de nem adott hibakódot, ugyan azt csinálta, mint amit leírtam.

    A problémám egyébként egy másik sorstársamnak is megvolt, ő videót is csinál róla...

    https://www.youtube.com/watch?v=4t8fkm8Cz0I

    Kezdetben valóban processzor hibára gyanakodtam, most viszont kezdem őgy érezni, hogy az alaplapom ment tönkre és az nem működik rendesen...

    Jobb egy jó terv ma, mint egy kiváló terv holnap! ;)

Új hozzászólás Aktív témák