Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hatii

    tag

    Sziasztok!

    Egy másik topikban nem igazán kaptam választ, úgyhogy megpróbálom itt is. Régi dell laptopom megadta magát, így egy újat kellene néznem. Visszaolvasva láttam,hogy pl Latitude ajánlott, de azok már árban magasak, így a vostrok felé nézelődtem (nagyon plafon a 200k). (illetve még asusokat is, de bár nem feltétlenül rossz dolog, az, hogy 1 slot van memóriának annyira nem jön be).
    Dell Vostrot 3559 -et (15 3000) néztem ki: i5-6200U procival, integrált HD Graphics 520 videókártyával. Egyedül a hdmi hiányzik, de eddig is tudtam nélküle élni, egyelőre nagy szükség nincs rá, jelenleg csak előny.
    Többnyire egyetemre kellene, vagyis programozásra (és szimulációra), tervezésre, netezésre, illetve sorozatokat is ezen néznék. Nem igazán találtam róla tesztet, véleményt, hátha itt tudtok segíteni. Leírás alapján nekem jónak tűnik, bár most hogy egyre jobban próbálom beleásni magamat, rájövök mennyire nem értek hozzá, szóval inkább vélemények, esetleg tapasztalatok érdekelnének.
    Érdekelne még, hogy ez pl hdd-s, de lehet-e bővíteni ssd-vel? Illetve ezt általánosságban miből lehet tudni egy laptopnál?

    És egy dolog még: tudnátok olyan oldalt mondani, ahol le van írva, hogy melyik laptop mikor jelent meg? Előzőt úgy vettem évekkel ezelőtt, hogy valószínűleg már kifutó termék volt, ezt az újnál el szeretném kerülni.

    Köszönöm előre is

Új hozzászólás Aktív témák