Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • asadasad22

    őstag

    válasz premete #14590 üzenetére

    amit irsz, az mind igy van, viszont ez elsosorban a dell magyarorszag sara, nem a magae a delle.. es ok sem igazan tehetnek rola sztem, magyarorszagon sajnos nagyon sok ceg tamogatottsaga sehol nincs a kinti szinvonalhoz kepest, es ez elsosorban annak koszonheto, hogy jelentektelen piac vagyunk itt vilagviszonylatban, illetve hogy jocskan le vagyunk maradva, es sok esetben a szarral is beerjuk, joval dragabban. jo pelda erre ez is, de szinte minden mason is latni: kint egy bd film ugyanannyi mint egy dvd film (20 usd), mig itt egy dvd 3000 huf (ez meg oke), egy bd 7000 huf. de ez mindennel igy van.
    egy rendesen tamogatott orszagban ilyen nem is fordulhatna elo, mint jelen esetben, hogy valamelyik videokartya melle csak ilyen monitort valaszthatsz vagy forditva, mert te magad valaszthatod ki a geped kb minden egyes alkatreszet.
    en orulok h ossze tudtam rakni magamnak egy jo gepet, az nbd gari pedig magyarorszagra is szol, innentol kezdve nem is igazan talalhatnek jobb markat itt, mashol sincs jobb support, sot.

Új hozzászólás Aktív témák