Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz No.01 #14405 üzenetére

    kicsit furcsák az elképzeléseid, hogy őszinte legyek. Szerintem először ezt tisztázd magadban, mire is kell pontosan, mert ahogy most látom, ágyuval akarsz verébre lőni. Gyakorlatilag feleslegesen erős hardvert akarsz irodai alkalmazásokhoz (vagy csak szimplán roszul fogalmaztad emg az igényeid, de kicsit furcsa hogy filmezésre officeolásra core i7 és fullHD kell), gyakorlatban ma már nem nagyon létező szabványfelbontásokkal. Asztali gépen még oké egy 1680x1050, meg 1440x900 de a noteszgépek kezdenek letisztulni ezen a téren és ugy tűnk, a fullHD és a HD ready marad csak, már jóideje nem találni egyéb zabigyerek felbontásokat a piacon, mást találni már nem igazán lehet, gyakorlatilag eközött a 2 felbontás között érdemes letenni a voksot.
    A "más alternativa nincs" dolgot meg végképp nem értem, tálibok kalasht tartanak a fejedhez és kényszeritenek, hogy fullHDt vegyél ? :) Elárulom, 15 collon tényleg 10x életképesebb a hd-ready, ezen kár pörögni.
    Ha dell miatt főleg a garanciális feltételek miatt ragaszkodsz, az általad elképzelt dolgokra a 1557 még mindig feleslegesen túl erős.

    ami nekem eszembe jut

    [link]

    [link]

    esetleg asus n61

    esetleg dell 1555 250ért, szintén fullHD, és mégis 50 el olcsobb mint a 1557, de ugyanennek van 227 ért is gyengébb verzioja, proci gyengébb, de én még nem láttam olyan office t ami egy t6600 alatt kiakadt volna

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák