Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rocko007

    aktív tag

    válasz asadasad22 #13783 üzenetére

    nem emlékszem a paszta nevére, este megnézem. Szétszedni gyerekjáték, fél óra alatt kész lett. A hátlap csavarjait meglazítod, nem lehet kitekerni teljesen, mert egy gyűrű fogja. Kicsit meg kell feszíteni oldal irányból, hogy lejöjjön a hátlap, de semmi erőszak! Utánna ahol van a szellőzőnyílás, ott azt a műanyagot le kell szedni, oldalirányba lecsúszik. 7 vagy 8 csavart kell meglazítani, a ventit lehúzni, és az egész hűtőrendszer egybe lejön. alaposan letakarít, a a proci és a vga között is van egy chip, ami a hangért felelős. A ram és a hangkártya szilikonnal van fedve, ezeket nem bántottam. Ne aggódj, a vga-n majd látsz apró alkatrészeket, a hőközlőket pasztáztam és utánna rá a chipre. Ezek után, üresjáratban, kikapcsolt hűtőpadon a proci 35-40, a vga meg 40-45 fok körül mozog, így teljesen halk általános használat közben, a játékoknál meg picivel gyorsít a venti, de ekkor sem annyira, mint a gyári gyurmapasztával.

    Arra ügyelj, hogy tökéletesen illeszkedő csavarhúzót használj, mert könnyen tönkremehet a csavar feje, egyenletesen, átlósan tágítsd fel a hátlapot. Ajánlom, hogy a dell szerveréről nézdd meg a manualt, ha még nem csináltál ilyet.

    -off- akit érdekel, elmondom, hogyan lehet húzni a HD4670-et. Nekem a gyári 650/800-ról 775/975-ön stabilan megy. A max órajel, amit elértem stabilan az a 785/990, 3D mark 05-ben ez 14.068 pont, 06-ban 7865. Egy erősebb procival biztosan többet hoz a konyhára. Nyáron tervezek egy P9700-ra cserélni...

Új hozzászólás Aktív témák