Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szoles

    senior tag

    válasz COLORBAR #13527 üzenetére

    No, hogy tisztázzuk, kicsit megbontottam a gépet: :D
    Egy hangszóró van benne

    Egyébként a driver felrakása után érhető el a Vez.pulton a "SmartAudio" című cucc, itt lehet kicsikét állítgatni. A beépített EQ-k igencsak vackok, legjobb talán alaphelyzetben hagyni, esetleg a "jazz" beéllítás használható, ami levágja a zizegő magas hangokat. (én nem tudom, a teszt írójának milyen hallása van, hogy jelentős javulást hallott...)

    Szóval ez gyengécske funkció. Talán akad majd valami más driver, ami javít ezen.

    Viszont! Az "éjszakai mód" bekapcsolásával a hangszóró hangereje hallhatóan erősödik(!). :D Ez mondjuk filmnézegetéshez, skype-hoz elég. (bár utóbbit még nem próbáltam)

    Egy 99 Ft-os tecsós fejhallgatóval is kipróbáltam, úgy már hangosan és szépen szól. (a fejhallgató komolyságához képest persze)

    Apropó fejhallgató! Hány Ohm-osnak kell minimum lennie a hangszóróknak/fejhallgatónak? Nem tudja valaki? Nem találtam rá infót.

    Ennyi új infó egyelőre, nincs túl sok időm sajnos. Ami viszont nagyon tetszik, az a touchpad, pedig egyébként egérpárti vagyok. Rendesen beállítva (driver telepítése után) nagyon fínoman működik.

    Ja, az engem nem zavar, hogy valami hány éves, rengeteg régi programom van, többségük sokkal jobb, mint az újabbak. Meg hát én is többszörösen elmúltam tíz éves... ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák