Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hydra SR

    addikt

    válasz #34784256 #11220 üzenetére

    Jah, hát a cserétől függhet tényleg, csak a megfogalmazásból úgy jött le nekem, mint ha attól melegedne a vinyó, hogy még új, de ha majd öregebb lesz akkor már nem fog. Ez azért abszurd.

    catty: igen, az akksi formázás nem hülyeség, azt jól mondták, hogy nem árt csak nekem az a tapasztalatom, hogy mostanában már úgy szokták eladni őket, hogy már meg vannak formázva. A másik amiről beszéltem, hogy a formázástól nem többet fog bírni mint előtte, hanem megakadályozza, hogy kevesebbet bírjon. A kapacitása semmilyen módszertől nem fog nőni, ellenben rossz karbantartástól igen hamar tud csökkenni, főleg az elején. Ezért fontos az elején a formázás. Később sem árt teljesen feltölteni és lemerüléskor újratölteni, de akkor már kevesebbet számít, mint az első 2-3 töltésnél. Ezt csak azért írtam, mert úgy láttam, arra számítasz, hogy formázás után többet fog bírni, mint a legelső töltéssel. Nem fog. De ha kihagyod a formázást, akkor kevesebbet fog bírni. De mint mondtam, szerintem az az akksi túl van már a formázáson, úgyhogy nincs nagy jelentősége, hogy te is megformázod-e.

    A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák