Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dell1535

  csendes tag

  Sziasztok!

  Adott egy dell studio 1535-ös gép az alábbi három problémával:

  1 Kedden este hibárnáltam, elvileg rendesen kikapcsolt, nem világított és nem is pulzált a bekapcsoló gomb, az akku bent maradt, tápról lehuzva eltettem. Reggel kiveszem és érzem, hogy meleg, de nem volt üzem meleg, kicsit furcsa volt, de siettem ezért táskába raktam. Mikor beértem a munkahelyre, bekapcsoláskor kiirta, hogy az akku kritikus szinten van. Ma éjjel raktam fel töltőre, megint hibernáltam, és most is minden kikapcsoltnak tűnt. Egyéb eszközök most sem voltak satlakoztatva (se lan, se usb). Éjjel felkeltem, és láttam, hogy a bekapcsoló gomb pulzál, azaz valahogy megint bekapcsolt, és már alvó állapotba került.

  2. Zenehallgatás, filmnézés, és egyéb hangot igénylő alkalmazásoknál is előfordul, hogy pattan, reccsen a hang. Hol percenként, hol 20 percenként, de független a terheléstől. Már újra raktam mindent, windows, diver, mindent. És továbbra is fennáll, és mellesleg ez a pattanás akkor is hallatszik mikor elindítom pl a winampot, vagy megjelenik valamilyen audio jel ( = nem hallgatok semmit, egyszer csak pl msnen bejelentkezik valaki, akkor itt is hallatszik először egy kis hiba a hangban) Ez mindenkinél előfordul, vagy csak az én gépemnél? Szerintem 250e Ft-ért ilyen hibának nem kellene előfordulnia, engem igen is zavar.

  3. A kijelzőn megjelent egy folt kb 2 mm átmérőjű, a kijelzőre merőlegesen nézve szinte alig látszik, olyan mintha maszat lenne kívülről, sötét háttérnél is csak akkor veszem észre ha direkt keresem. Viszont felülről nézve a kijelzőt kb 45 fokból, akkor az egész folt fehéren világít. Teljesen véletlenül vettem észre, pont igy felülről nézve. Érdekessége, hogy körülötte hullámzik a kijelző, pl mikor a ponttól messze törölgetem vagy ha egy kicsit megkocogtatom az egész kijelzőt, olyan mintha hozzáérne valami hátulról. Ez milyen probléma, ezzel foglalkozik a szervíz? Mert még mikor vettem, direkt kérdeztem az eladót, hogy mi a helyzet pixel probléma esetén, és azt mondta, hogy azzal a gyártó sem foglalkozik. De ez ugyebár nem pixel hiba.

  A fent említett problémáimra tud valaki válaszolni? Mit tegyek? Tapasztalt-e valaki hasonlókat?

  Előre is köszi!

Hozzászólok Aktív témák