Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
Idézet a cikkből:
-a magam részéről úgy gyűlöltem meg egyre inkább a gyáva és önző apucit, ahogy egyre több kiderült róla – és mivel Kathy nem így reagált ezekre az információkra, őt sem igazán tudtam a szívembe zárni.
-Kathy és Isaac érthetetlen viszonya
A lány részéről érthető, a gyerekkorában kialakult apa figurát szeretné viszont látni, és nehéz elfogadnia, hogy mégsem olyan jó ember, mint azt hitte róla.
A karakterek arckifejezéseivel (illetve annak hiányával) vannak gondok.
Mindenesetre a történet jó, a játék is élvezhető, és szerintem lesz folytatása a "Deliver Us" sorozatnak.
-
DS39
nagyúr
Kár, hogy nincs spoiler tag-elés lehetőség itt.
Nekem nagyon tetszett a játék, csupán a befejezéssel vannak morális problémáim, illetve, hogy nincs a játékosnak választási lehetősége.
-
Kvelstadt
veterán
Tetszett az első részben maga az atmoszféra hogy ott vagyok tök egyedül az üres holdbázison. Egy végigjátszást ez a második rész is meg fog érni, de egy leárazást megvárok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A Hold után most a Marsra utazunk mások hibáit kijavítandó – de az továbbra is igaz, hogy az asztronauták élete nem csak játék és mese!
- Milyen TV-t vegyek?
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest