Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m3gyo

csendes tag

Bejelentették a 0.48-as patchet az experimental szerverekre.

http://www.dayztv.com/news/2014/07/dayz-0-48-update-features-items-list/

Nem vagyok boldog nagyon nem. Ha erre a patchre is egy hónapot kell várni akkor elmondhatjuk, hogy szeptember előtt nem lesz se prezisztens itemek, se sátor, se heli crash, se semmi. Sőt a szövegezésből azt vettem ki, hogy a mint ha a 0.47-ben még a loot respawn se menne.

Ergo akkor mi a fasz ez a 0.47 amin eddig kotlottak. Egy kalap semmi. Jó kaptunk zombi útvonalat meg ragdolt. Meg egy jó pár egyéb itemet, amit kb 1 hét alatt össze lehetett hozni. De semmi komolyabb fejlesztés amit már régen vár mindenki.

- nem megy a heli crash site még mindig
    - nincs benne a prezisztens itemek
    - nincs benne sátor
    - nincs szó egyelőre a valódi GPU-t használó motorról
    - nincs semmilyen járműről sem semmi info

Tehát mit is fejlesztettek 1 hónapon keresztül

- 4 fegyvert ami egyike amúgy minimálisan tér csak el a már meglévő AKM-től (ezek is elképesztően lényegesek voltak)
    - 6 ruha (nem tudom mire mennénk a tanksapka, meg a mentős ruha nélkül)
    - ragdol (ez aztán tényleg nagyon fontos volt)
    - zombik használnak útvonalat (ez viccen kívül fontos és hasznos volt, eddig 1)
    - 64 bit támogatás szerver oldalon (na ez másodiknak jó ok, akkor 2)
    - új gestatúrák (jók de ezek is kb 1-2 nap max míg elkészülhettek, amúgy meg szerintem ezek is életbevágóan fontos dolgok ám)

Körül belül ennyi. Na ez nem egy hónap főleg nem ott ahol van 40-50 fejlesztő dolgozó van. Ez 2-3 embernek esetleg egy hónap esetleg, napi 8 óra munkában.

A frissítés ergo 2 hasznos és csomó lényegtelen dolgot tartalmaz. Ráadásul az igazán érdekesek és előre vivő dolgok nem kerültek bele csak 2, a többi ilyen tegyünk bele gyorsan még valami szart dolog. Minek is lett kiadva ez a 0.47? Ennek a patchnek így semmi értelem volt, csak az, hogy elmondhatják látjátok dolgozunk, fejlesztünk ezerrel. Sima user vakítás az egész patch.

Bocs a hosszú szövegért de ez a 0.48-asra toltunk mindent kicsit felbaszta az agyam.

Új hozzászólás Aktív témák