Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tasunkó
    őstag

Hát én csak a farkát ütöttem, 50%-on volt, viszont nem a hegyét csapkodtam, szerintem az volt a baj.

Ja, és sokáig életben lehet maradni, de kell az átok feloldó, vagy védőital, védőgyűrű, talán ellenméreg is, elég kellemetlenek a fagyasztótüskéi, ha nem sikerül elszaladni, úgy hogy ezek farmolásához lehet mégis jobb NG 1+ön akkor jól rá tudsz készülni. Megfelelő páncél, sokat próbáltam ennél de valahogy mindig a black leather felsőnél kötöttem ki maxra húzva.

• Tasunkó
    őstag

Hát én csak a farkát ütöttem, 50%-on volt, viszont nem a hegyét csapkodtam, szerintem az volt a baj.

Igen fontos megnézned melyik részt veszi annak, könnyebb beljebb kerülni az engem is csábított, de ott az sima sebzés.

• Tasunkó
    őstag

Ezt a százalékos dolgot nem nagyon értem, mármint seath hp-ja menjen le ennyire?

Igen. Egy youtube videóban találtam az infót. Ezt csak azért írtam, hogy értsd kb. hogy működik, de az a 67 százalék az már valamelyik NG+ra jön össze, az első játékban kevesebb volt, lehet 27 vagy így. Gondolom arra szól ha csak a farkát ütöd meg és úgy viszed le az életét, akkor ha eléred akkor már várható hogy leszakad. Tényleg nem nehéz, csak a technikát kell kidolgozni amivel eléred időben hogy csak azt üsd, mert ha összevissza eltalálod akkor lehet nem a farokéletét viszed le, hiába csapkodtad. Előtte áltam és körbefutottam, amikor a fagyasztásra gyűjti az energiát. De rögtön az elején elbújhatsz a szívhez, és nem töröd össze, csak ha fagyaszt, akkor összetöri ő maga, és akkor pár másodpercig lebénul, az is néhány plusz csapás.

• Tasunkó
    őstag

Seath the scaleless farka kifog rajtam. Eddig szerintem rossz helyen csapkodtam, nem a végét, plusz mivel a sebzést sem látom, így nem tudom hatékony-e az enchantolt claymor, de vannak kétségeim.
    Természetesen summon már nincs, aki el tudná terelni a figyelmet, ki kéne találni valami fegyvert amit érdemes lenne felfejleszteni.
    Az utat már becsukott szemmel is tudom a bonfiretől, megvárom, azt is hogy seath támadja a kristályt, de ez a faroklevágós kihívás feladja a leckét.
    Még pyros combustionon is gondolkodtam, de nem tudom milyen követelményei vannak, nem ismerem a pyromancer ágat.

Nekem NG4+on kellett rájönnöm hogy az még nincs meg, ott már katasztrófa volt. Kellett csalni egy sarokba, hogy szemben legyen a fallal, és volt egy körbefutási technikám, amennyire emlékszem van olyanja hogy erőt gyűjt és akkor a jó pillanatban kell szaladni, marad idő egyet kettőt ráütni aztán spuli, a neten megnéztem hol az ideális pont, valahol kb. A közepétől a vége felé, ha nagyon a tövén, azt lehet sima sebzésnek veszi és kell vigyázni, nehogy megöld amíg nincs lent a farka. Asszem Claymore-al két kézbe, próbáltam a nagyobbik ütést azzal horizontálisan lecsap, de asszem nem számít bárhogy lehet hadonászni, több fegyverem van, a sarló, alabárdokkal nyomulok, de itt a kard rémlik. Arra kell koncentrálni hogy ne sebződj és ne üsd máshol, tehát csak kerülgetni és a farkát, majd ha nagyon lemegy a csíkja akkor halj meg és újból.
    De sima játékban, sokkal könnyebb, ott több idő van, és nem is olyan hisztis mint Ng+on. YouTube videókon elmagyarázzák, volt valami 60százalék is talán, akkor fog leválni róla, de ez már 27 nél is tán lehetséges a sima játékban.
    Nekem a Priscilla nem sikerült mert már ezen a szinten, vagy túl hamar kinyírom, vagy kipofoz, azzal sokat táncoltam de láthatatlan, szerintem az első játékban azt mindenképp le kell vágni, mert utána csak rosszabb lesz.

• MageRG
    addikt

Seath the scaleless farka kifog rajtam. Eddig szerintem rossz helyen csapkodtam, nem a végét, plusz mivel a sebzést sem látom, így nem tudom hatékony-e az enchantolt claymor, de vannak kétségeim.
    Természetesen summon már nincs, aki el tudná terelni a figyelmet, ki kéne találni valami fegyvert amit érdemes lenne felfejleszteni.
    Az utat már becsukott szemmel is tudom a bonfiretől, megvárom, azt is hogy seath támadja a kristályt, de ez a faroklevágós kihívás feladja a leckét.
    Még pyros combustionon is gondolkodtam, de nem tudom milyen követelményei vannak, nem ismerem a pyromancer ágat.

Semmi.
    Az egyik legbiztosabb módja, hogy great combustionnel, fullos pyro kesztyűvel lerobbantod a farkát. Csak k sok soul elmegy amíg felfejleszted a kesztyűt.
    Emlékeim szerint Seath eléggé rezisztent a mágiára, szóval az enchanted upgrade lehet hogy nem nyerő.
    BK Greatsword, BK halberd, vagy valami nagy fizikai/tüzes/villámos sebzést okozó fegyver is jó szokott lenni.

• Tasunkó
    őstag

Köszi szépen, akkor először is megkeresem ezt a bosst, a terület már megvan, elkezdem felfedezni.

Még egy kérdés, ebből a Forlorn nevű invaderből mennyi van? 2-3 helyen már tuti megtámadott és le is nyomtam, elég váratlan, hogy még mindig jön.

Úgy vettem észre szakaszfüggő, és ott meg szokott jelenni, ahol megjelent, lehet rá számítani. Van hogy gyorsan átmész akkor nem jön, de volt egy hídon ott mindig megjelent, max a hátam mögött ha nem vártam meg. Kellemetlen figura tud lenni. Mintha érne az esélye, tehát ha sok szakaszon elbliccelted ahol kolbászolgat, akkor egyre valószínűbb hogy egyszercsak betoppan.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés