- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
S e t h #8713 üzenetére
Ja, és sokáig életben lehet maradni, de kell az átok feloldó, vagy védőital, védőgyűrű, talán ellenméreg is, elég kellemetlenek a fagyasztótüskéi, ha nem sikerül elszaladni, úgy hogy ezek farmolásához lehet mégis jobb NG 1+ön akkor jól rá tudsz készülni. Megfelelő páncél, sokat próbáltam ennél de valahogy mindig a black leather felsőnél kötöttem ki maxra húzva.
-
Tasunkó
őstag
válasz
S e t h #8711 üzenetére
Igen. Egy youtube videóban találtam az infót. Ezt csak azért írtam, hogy értsd kb. hogy működik, de az a 67 százalék az már valamelyik NG+ra jön össze, az első játékban kevesebb volt, lehet 27 vagy így. Gondolom arra szól ha csak a farkát ütöd meg és úgy viszed le az életét, akkor ha eléred akkor már várható hogy leszakad. Tényleg nem nehéz, csak a technikát kell kidolgozni amivel eléred időben hogy csak azt üsd, mert ha összevissza eltalálod akkor lehet nem a farokéletét viszed le, hiába csapkodtad. Előtte áltam és körbefutottam, amikor a fagyasztásra gyűjti az energiát. De rögtön az elején elbújhatsz a szívhez, és nem töröd össze, csak ha fagyaszt, akkor összetöri ő maga, és akkor pár másodpercig lebénul, az is néhány plusz csapás.
-
Tasunkó
őstag
válasz
S e t h #8706 üzenetére
Nekem NG4+on kellett rájönnöm hogy az még nincs meg, ott már katasztrófa volt. Kellett csalni egy sarokba, hogy szemben legyen a fallal, és volt egy körbefutási technikám, amennyire emlékszem van olyanja hogy erőt gyűjt és akkor a jó pillanatban kell szaladni, marad idő egyet kettőt ráütni aztán spuli, a neten megnéztem hol az ideális pont, valahol kb. A közepétől a vége felé, ha nagyon a tövén, azt lehet sima sebzésnek veszi és kell vigyázni, nehogy megöld amíg nincs lent a farka. Asszem Claymore-al két kézbe, próbáltam a nagyobbik ütést azzal horizontálisan lecsap, de asszem nem számít bárhogy lehet hadonászni, több fegyverem van, a sarló, alabárdokkal nyomulok, de itt a kard rémlik. Arra kell koncentrálni hogy ne sebződj és ne üsd máshol, tehát csak kerülgetni és a farkát, majd ha nagyon lemegy a csíkja akkor halj meg és újból.
De sima játékban, sokkal könnyebb, ott több idő van, és nem is olyan hisztis mint Ng+on. YouTube videókon elmagyarázzák, volt valami 60százalék is talán, akkor fog leválni róla, de ez már 27 nél is tán lehetséges a sima játékban.
Nekem a Priscilla nem sikerült mert már ezen a szinten, vagy túl hamar kinyírom, vagy kipofoz, azzal sokat táncoltam de láthatatlan, szerintem az első játékban azt mindenképp le kell vágni, mert utána csak rosszabb lesz. -
MageRG
addikt
válasz
S e t h #8706 üzenetére
Semmi.
Az egyik legbiztosabb módja, hogy great combustionnel, fullos pyro kesztyűvel lerobbantod a farkát. Csak k sok soul elmegy amíg felfejleszted a kesztyűt.
Emlékeim szerint Seath eléggé rezisztent a mágiára, szóval az enchanted upgrade lehet hogy nem nyerő.
BK Greatsword, BK halberd, vagy valami nagy fizikai/tüzes/villámos sebzést okozó fegyver is jó szokott lenni. -
Tasunkó
őstag
válasz
S e t h #8704 üzenetére
Úgy vettem észre szakaszfüggő, és ott meg szokott jelenni, ahol megjelent, lehet rá számítani. Van hogy gyorsan átmész akkor nem jön, de volt egy hídon ott mindig megjelent, max a hátam mögött ha nem vártam meg. Kellemetlen figura tud lenni. Mintha érne az esélye, tehát ha sok szakaszon elbliccelted ahol kolbászolgat, akkor egyre valószínűbb hogy egyszercsak betoppan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- PlayStation 1 / 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- E-roller topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest