Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • vottokar

  senior tag

  válasz woodworm #257 üzenetére

  Nem olvasom amúgy a ddwrt fórumot, de talán egyszer megosztják az igazságot a dologról... :(
  Én meg nézegetek közben, de nem találtam még megfelelő AP-t.
  Jövő héten hosszú délutános leszek, szerintem megint behozom a "hengert" egy kicsit kisérletezni.

  "Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"

 • woodworm

  veterán

  válasz woodworm #257 üzenetére

  Helyzetjelentés:
  Annak ellenére hogy nagyrészt a folyamattal együtt tanulok és hátráltatnak az ismeretlen fw-k is, egy kis félsikerről be tudok számolni.
  Alapvetően a ddwrt fórumos user leírása a Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak jellegű rádióhírre hajaz. A legnagyobb hiba, hogy belementem ebbe a ddwrt-ről indulok leírásba, mivel részlépeseket hagy ki és nagy valószínűséggel keveri a csatlakozási formákat. A parancs ugyanis nem működik ddwrt-n abban a formában, ahogy leírta, rossz a parancs megadása, a kapcsolót az utasítás elé kell tenni, előtte kell egy unlock a meghajtóra, mivel ddwrt-n nem automatikus. Ddwrt-n van telnet és az ssh-t is be lehet kapcsolni, de a padavan indulás után csak telneten érhető el, tehát vagy mindkét esetben telneten csatlakozott, vagy ddwrt-n ssh-n és padavan alatt telneten.
  Mivel meguntam a factory>>ddwrt>>padavan folyamatot, ezért felraktam az fw-t openwrt alól, ami működésre utaló jeleket ad. Böngészőben ugyan elérhetetlen és ssh-n sem jobb a helyzet, de telneten, ha akadozva is, de elérhető, néha megszakad.
  Most kellene egy mentés az mtd2-ről, mielőtt felflashelem a módosítottat. Mivel a pent nem tudom mountolni, jó lenne valami telnetes megoldás, hogy pc-re tudjam másolni a mentett fájlt.
  Vagy valami megoldás, hogy stabilan tudjak csatlakozni a rossz switch konfigurációjú routerre.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés