- PC-re is elhozza az eredeti Xbox címeket a Microsoft
- Az űrből irányíthatja a Skynet a Tesla robotflottáját
- A V11 generációval már 500 rétegnél jár a Samsung NAND flash lapkája
- Már kapható a Raspberry Pi érintőképernyőjének 10 hüvelykesre hizlalt verziója
- Jelentősen drágul az NVIDIA Jetson termékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Az ADATA szerint nem az AI-lufi pukkanása jön, hanem évekig tartó memóriahiány
- PC-re is elhozza az eredeti Xbox címeket a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Engem például pont nem érdekel, hogy miket ígért a CDP megjelenés előtt és végül mi vált belőlük valóra, amikor így is olyan sztorit, karaktereket és hangulatot tettek az asztalra, amik a mai napig hiányoznak, mióta végigvittem a játékot (háromszor, utoljára már a Phantom Liberty-vel együtt).
Kevés olyan játék van számomra, amelyiknél azt kívánom, bár elfelejthetném és teljesen "tisztán" újra átélhetném - a CP2077 az egyik.
Én sem ültem fel semmilyen hype vonatra vagy érdekelt, hogy mit ígérgettek mert nem volt mérvadó a számomra/nem azért érdekelt.
Witcher 3 meg Cyberpunk-ot is a GOTY kiadással vittem végig és nekem hatalmas élmény volt kb imádtam minden percét.
Witcher 4 meg köv Cyberpunkot is ha még megélem/lesz időm játszani velük akkor nyugodt szívvel fogom megvenni első nap.
-
Phoen|x
addikt
Nem... Amit divatos szidni ugyanezért a túligérgetésért az az Ubisoft...
Az nem kicsit, hanem nagyon.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Phoen|x
addikt
Engem például pont nem érdekel, hogy miket ígért a CDP megjelenés előtt és végül mi vált belőlük valóra, amikor így is olyan sztorit, karaktereket és hangulatot tettek az asztalra, amik a mai napig hiányoznak, mióta végigvittem a játékot (háromszor, utoljára már a Phantom Liberty-vel együtt).
Kevés olyan játék van számomra, amelyiknél azt kívánom, bár elfelejthetném és teljesen "tisztán" újra átélhetném - a CP2077 az egyik.
Kicsit divatos is szidni a cp2077-et...
-
Kylesa
aktív tag
-
nubreed
nagyúr
Fognak-e?
Nincsenek most jó megérzéseim ezzel kapcsolatban. De aztán kiderül.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
nubreed
nagyúr
Szerintem az emberek úgy vannak vele,hogy a Rockstarban még nem csalódtak el.
Majd most fognak.
-
nubreed
nagyúr
aki tényleg elhiszi, hogy az ilyen világmeváltónak hype-olt játékok tényleg olyanok leszenk, az naív és ostoba.
nincs preorder, nincs drm-es játékvásárlás!
és ha a vásárlás nem egyenlő azzal, hogy az a példány visszavonhatatlanul az enyém, akkor pedig nincs sírás, hogy a virágboltból próbálom ki a játékot! 
egyébként szuper a játék, gog-on tessék megvenni! igazán kitettek magukért a készítők!
Magyarázd ezt meg a sok millió embernek a Földön, akik naponta pre-orderelnek valamit.
-
TESCO-Zsömle
titán
A CP-nél is nagyon sok volt sajnos a kamu, aminek a háromnegyede a mai napig nem került be.
Erről beszéltem. CP esetén én nem érzem úgy, hogy megváltották volna magukat ellentétben egy No Man's Sky-jal... Jött a játékhoz egy komolyabb kieg, amit ugyanúgy meg keleltt venni még azoknak is, akik előrendelték a gyűjtői változatot csak hogy megjelenés után fél áron lássák ugyanazt a boltok polcain.
-
xandrush0831
senior tag
Ott nem is feltétlenül a bugokkal volt a baj, hanem hogy konkrétan hazudtak a kedves vásárlóknak.

Ugye az volt a mese, hogy multiplayer a játék... Nem az volt... Arra bazíroztak, hogy a végtelen univerzumban úgyse fognak az emberek találkozni... Aztán két ember nekiállt és összehozták... Ott álltak ugyanazon a bolygón, ugyanamellett az épület mellett és nem látták egymást...

A CP-nél is nagyon sok volt sajnos a kamu, aminek a háromnegyede a mai napig nem került be.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ott nem is feltétlenül a bugokkal volt a baj, hanem hogy konkrétan hazudtak a kedves vásárlóknak.

Ugye az volt a mese, hogy multiplayer a játék... Nem az volt... Arra bazíroztak, hogy a végtelen univerzumban úgyse fognak az emberek találkozni... Aztán két ember nekiállt és összehozták... Ott álltak ugyanazon a bolygón, ugyanamellett az épület mellett és nem látták egymást...

-
=WiNTeR=
senior tag
40 millió lágy nem tévedhet.
Viccet félretéve, nyilván a játék startja katasztrofális volt és ennyi év után se sikerült elérni azt a szintet, amit eredetileg ígértek. Ismétlem, nem hypoltak, igértek. Számomra egy rejtély ez a fajta áhitat, ami képes elfeledtetni ekkora trehányságot. Mert mondjuk a No Man's Sky esetében érthető, ott nem csak elérték azt, amit eredetileg ígértek, de messze túl is szárnyalták azt, ráadásul mindezt -kvázi- ingyen és bérmentve egy cent áremelés nélkül.Azért az se volt annyira katasztrofális, megjelenéskor pörgettem ki az 1.0-ás verzióval, pár animációs hibán kívül nem sok gamebreaking buggal találkoztam.
-
TESCO-Zsömle
titán
40 millió lágy nem tévedhet.
Viccet félretéve, nyilván a játék startja katasztrofális volt és ennyi év után se sikerült elérni azt a szintet, amit eredetileg ígértek. Ismétlem, nem hypoltak, igértek. Számomra egy rejtély ez a fajta áhitat, ami képes elfeledtetni ekkora trehányságot. Mert mondjuk a No Man's Sky esetében érthető, ott nem csak elérték azt, amit eredetileg ígértek, de messze túl is szárnyalták azt, ráadásul mindezt -kvázi- ingyen és bérmentve egy cent áremelés nélkül. -
noPublicFG
senior tag
Nem értem ezt a köpködést! Minden percét élveztem! Négy végigjátszás figyel az accountomon. ( igaz, hogy a The W3-t nem éri utol, de ez inkább a fantasy beállítottságom miatt 😅 )
-
zsolesz967
senior tag
Én pont a CP megjelenés óta nem rendelek elő semmit.* (Kivéve a GTA-t, azt tripla áron is előrendeltem volna, és ha három konzol kéne a futtatásához, akkor azt is megvettem volna.
)*:aztán azóta gatyába rázták valamennyire, meg már tudom mire számítsak/tudom mi volt hazugság a megjelenés előtt, úgyhogy beletekertem 100 órát.
Szerintem az emberek úgy vannak vele,hogy a Rockstarban még nem csalódtak el.
-
Phoen|x
addikt
Én pont a CP megjelenés óta nem rendelek elő semmit.* (Kivéve a GTA-t, azt tripla áron is előrendeltem volna, és ha három konzol kéne a futtatásához, akkor azt is megvettem volna.
)*:aztán azóta gatyába rázták valamennyire, meg már tudom mire számítsak/tudom mi volt hazugság a megjelenés előtt, úgyhogy beletekertem 100 órát.
Elég jó játék lett szvsz.
-
xandrush0831
senior tag
Mi az,hogy nincs preoder?!Hello Gta VI
-
Phoen|x
addikt
Jó gyújtogatást!
-
zsolesz967
senior tag
aki tényleg elhiszi, hogy az ilyen világmeváltónak hype-olt játékok tényleg olyanok leszenk, az naív és ostoba.
és ha a vásárlás nem egyenlő azzal, hogy az a példány visszavonhatatlanul az enyém, akkor pedig nincs sírás, hogy a virágboltból próbálom ki a játékot! 
egyébként szuper a játék, gog-on tessék megvenni! igazán kitettek magukért a készítők!
Mi az,hogy nincs preoder?!Hello Gta VI
-
Narasim
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB be quiet Pure Base 500DX 850W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z97 Pro4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C

)