Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz beyruth82 #20546 üzenetére

    crafting componentbol egyebkent ha nincs eleg common es uncommon, akkor az Arasaka HQ waypontnal negyes csoportokban van kb 4x12 Nicola automata. Az italokat (10 aron) le lehet bontani (az 5 aru kajakat NEM), namost ebbol reszben penzt lehet csinalni (a komponensek eladasi ara magasabb, mint megvenni a cuccot), reszben pedig crafting componentet. adott esetben egyebkent common vagy uncommon Nekomantat gyartva 200-600%os extrahasznot lehet meg realizalni, de igazabol olyan 30as szint folott valik ez ertelmesse, addig nem eleg magas a Nekomanta eladasi ara. magasabb szintu Nekomantakhoz tobb alapanyag kell, szoval csak a common es az uncommon eri meg.

    rare es epic componentet nem eri meg upgradelni. van epic grenade recipe (shock es burn is jo), ezeket meg lehet talalni es ugy egy uncommon + egy common arabol van rare + epic componented ahelyett, hogy egyenkent kene nyomogatni.

    legendaryt reszben Ozob's Noze granat ad (Ozob quest kell hozza, ez relative keson jon), es gyakorlatilag componentet nyersz minden legyartott, majd ujbol szetszedett granaton. illetve epicbol is lehet legendary alapanyagot gyartani, mert legendarybol nem kell sok, szoval mondjuk 20 transmute meg belefer, 2000 meg egyenkent mar nem annyira.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák