Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    Topikgazda

    Őszintén szólva nem tudom hogy lehetne ezt jó képpel fogadni.

    1.: Igen, régen is csúsztak a CDPR játékok. Nach so.

    Csakhogy most jó előre jelentették be a megjelenést, és az akkori kommunikáció szerint direkt azért, hogy kellő időt adjanak maguknak. A jelek szerint mégse sikerült ezt összehozni.

    2.: Jól felspanolták a rajongókat. A 2018-as játékmenet videó ütött, mint a buszkerék, 2019-re viszont még ezt is megfejelték a Kenau Reeves-féle E3 bemutatóval, ami Elképzelhetettlen Sebességre kapcsolta a hypetraint. Ja, meg bedobták a megjelenési dátumot is, meg persze az előrendelést is.

    3.: A rosszmájú megjegyzéseket még az amúgy kritikusabb hangok is félresöpörték, mert tény, hogy eddig csak két régiót mutattak be (a tervek szerinti hétből), de hát a szabadságfok és a sok zseniálisan kinéző dolog erősen scriptelés-gyanús, és a csaknem egy évvel előre bejelentett megjelenés és az előrendelés valójában csúnya aprópénzre váltása lehetett a hypetrainnek. Ám ugyanakkor mégiscsak a The Witcher 3 készítőiről van szó, akik azért már letettek valamit az asztalra.

    Most az ilyen hangokra mit lehet utólag reagálni? :F
    Mi van, ha tényleg igazuk volt? :U

    Szóval most én sem tudok jó képet vágni ehhez. 3 hónappal a tervezett megjelenés előtt végül is szerencsésebb, mint két héttel a tervezett megjelenés előtt (Half-Life 2 story megvan?). De attól, hogy volt már rosszabb is, ez még nem lett jobb, na...

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák