Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    Feldobnék egy labdát.
    A zene, mint olyan a játékban...
    Tudom, hogy ez alapvetően ízlés kérdése, ebbe ne menjünk bele. Én itt most inkább arra, gondolok, hogy milyen műfajhoz, milyen zene illik, mert itt szerintem mellé lőttek vele.
    Tudja valaki, hogy ez az egész "rocker" dolog honnan jött vagy miért ilyen markáns a játékban, miért erőltetik ennyire?
    Értem, hogy a Johnny boy miatt, de az csak egy (fő)történetszál, ahol remekül van jelen ez a műfaj, de ezenkívül valahogy nem illik ebbe a világba, ebbe a városba ez a rengeteg metal meg rock.
    A rádiókban valahogy ilyen semmilyen pop/hip hop/latin zenék szólnak (talán a jazz állomás ad egyedül különleges hangulatot néha), ellenben van 3-4 rock állomás. Minek? 2077-ben? Hagyjuk már. Tudom, hogy a való világban 2077ben is érvényes műfajok lesznek ezek, de most egy fiktív sci-fi játékról beszélünk, ahova ezek nem illenek szerintem.
    Átvezetők, harcok, dialógok alatt általában teljesen marginális, unalmas loopolt zenék szólnak. A bandák mindenütt ugyanazt az üres technot hallgatják, ami kb már a legelső küldetés alatt is szól, a bárokban/clubokban ugyanez a helyzet.
    Én megjelenés előtt azt reméltem, hogy valami emlékezetes OST -t fog kapni a játék (a samurai dolgon kívül), mint pl a FAR CRY Blood Dragon vagy a Kung Fury, csak hogy ebből a műfajból említsek két klisét.
    Sokkal több jóféle synthwave/rertowave, new age, ambient electronic space, chillwave stb zene kellene a játékba, mert én bárhogy keresem nem találom ezeket.
    Milyen jellegű előadókra vágytam volna? A teljesség igénye nélkül: Kavinsky, College, Vangelis, Robert Parker, Gunship, Dynatron, Futurecop!, Mitch Murder, Dan Terminus stb...

Új hozzászólás Aktív témák