- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Még nem engedte el a GeForce RTX 50 Super sorozatot az NVIDIA
- Most aztán tényleg durván elszállhat az erősebb GeForce VGA-k ára
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Pentax DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Nyilván így van, csak hát hülyén fest egy kicsit.
A másik ilyen költői kérdés ezeknél a support, amiről tudjuk, mi a válasz a gyakorlatban: ami megy az megy, ami nem megy, az nem is fog menni. Mert a TR Atlantisnál nincs ott a minimális rendszerkövetelményeknél semmilyen Intel grafika. Írhatsz bug reportot, ha problémád van, de jó eséllyel hamarabb zárják le, mint ahogy Lara átugrik egyik kötélről a másikra.
Ja. A minimum ARC-okon max XeSS-el és FG-vel, de lehet ezekkel se. A nagyobbak tudni fogják valszeg futtatni.
-
Cassi
őstag
Nyilván így van, csak hát hülyén fest egy kicsit.
A másik ilyen költői kérdés ezeknél a support, amiről tudjuk, mi a válasz a gyakorlatban: ami megy az megy, ami nem megy, az nem is fog menni. Mert a TR Atlantisnál nincs ott a minimális rendszerkövetelményeknél semmilyen Intel grafika. Írhatsz bug reportot, ha problémád van, de jó eséllyel hamarabb zárják le, mint ahogy Lara átugrik egyik kötélről a másikra.
-
tibaimp
nagyúr
Még egy keresési feladat: a promócióra jogosult grafikus vezérlők között az első a Intel Arc A550M, ez ugye egy mobil diszkrét darab, 2022-es kiadású, kíváncsi voltam, mennyi most egy ilyennel szerelt laptop. Hát persze hogy nem találtam egyet sem, hiába néztem az Amazonon. Valamikor volt egy Intel Nuc X15, de az ki lett nyírva régen.
Tehát olyan terméket promótál az Intel, amit nem lehet kapni. Nagyon ügyes.
Szerintem aki összeállította a listát, csak beírta egy papírról, hogy milyen ARC VGA-k is vannak/voltak a kínálatukba és kész...
(most megnéztem a nagykerben ~1400 féle lapos van ott és nincs köztük A550M) -
Cassi
őstag
Még egy keresési feladat: a promócióra jogosult grafikus vezérlők között az első a Intel Arc A550M, ez ugye egy mobil diszkrét darab, 2022-es kiadású, kíváncsi voltam, mennyi most egy ilyennel szerelt laptop. Hát persze hogy nem találtam egyet sem, hiába néztem az Amazonon. Valamikor volt egy Intel Nuc X15, de az ki lett nyírva régen.
Tehát olyan terméket promótál az Intel, amit nem lehet kapni. Nagyon ügyes.
-
janeszgol
félisten
Az intelnek is jó procijai vannak. A felsoroltak igencsak versenyképesek. Nem értem minek ilyen promóció. Akkor már árazzák le a cpu-kat.
-
tibaimp
nagyúr
-
Cassi
őstag
Egy accountot kell létrehozni a megadott Intel oldalon, a többit túlságosan nem részletezik. Látod, azoktól akarsz processzort venni, akik még egy nyomorult leírást sem tudnak rendesen megcsinálni
-
Warton
őstag
Pont processzor vásárlás előtt vagyok, a játékot a steamen lehet majd aktiválni vagy ez hogy megy?
-
Cassi
őstag
Nem kell megszakadni a keresésben, annyira nem érdekes, de egy példa jó lenne. Olyan, amikor előre tudták, hogy 6+ hónapot késik a játék.
Fogyasztóvédelmi okokból ez nem teljesen tiszta, mert alapvetően mindig akkor fizetsz, amikor átveszed a kész árut. Ebben az esetben lehet úgy érvelni, hogy a videokártyát egy csomagajánlatban veszed még, és akkor akarsz fizetni, amikor mindent átvettél a csomagból. -
tibaimp
nagyúr
Hihetetlen hogy ezt így le kell írni, de azért jobb ha megjelent játékot adnak, mert úgy az ember nem zsákbamacskát kap. Bár az tény, manapság szinte minden játék félkész és remake/mater/boot és bugos meg optimalizálatlan, de azért mégis...
Avagy nehéz úgy berántani valakit hogy vegye X cég portékáját, ha az ajándékról (ami azt célozná, hogy ne a fő konkurens Y cég cuccát vegyük, ugye) alig tudni valamit. Ráadásul lehet még később gondok is lehetnek vele (volt már ugye erre is példa, hasonló kulcsos ajándékokból pont).
A TR meg pont egy érdekes példa más szempontból is, mert pld. sokaknak a reboot egy kalap kaki (pld. én), viszont a régi szériák (1-4 + 7-8-anniversary) nagy rajongója. Vagy esetleg pont fordítva, erre is rengeteg a példa. Itt meg most ki tudja megint mi lesz, régi hangulat, vagy új, vagy két szék közül a földre, vagy n+1 uncharted klónváltozat.
És azért ez nem a falunapos 500 ft-os tombola esete.

Ui: persze valszeg szerintem is itt a csúszásra nem számított az intel, mást meg nem tudott intézni. De ettől még biztos nem kéne védeni, a korrekt megoldás igenis a csere lenne.
Gondolom a csere nem olyan egyszerű, illetve tuti, hogy a TR is nagy rajongótáborral rendelkezik, például én is sokkal jobban kedvelem a 2013-as érától a TR-t, a régitől a hajamat téptem, biztos vannak még páran így ezzel. Meg ott van még az SW is.
De persze, ez így részben zsákba macska, mit oly sokszor már korábban a hasonló promócióknál.
-
Chiller
őstag
Hihetetlen hogy ezt így le kell írni, de azért jobb ha megjelent játékot adnak, mert úgy az ember nem zsákbamacskát kap. Bár az tény, manapság szinte minden játék félkész és remake/mater/boot és bugos meg optimalizálatlan, de azért mégis...
Avagy nehéz úgy berántani valakit hogy vegye X cég portékáját, ha az ajándékról (ami azt célozná, hogy ne a fő konkurens Y cég cuccát vegyük, ugye) alig tudni valamit. Ráadásul lehet még később gondok is lehetnek vele (volt már ugye erre is példa, hasonló kulcsos ajándékokból pont).
A TR meg pont egy érdekes példa más szempontból is, mert pld. sokaknak a reboot egy kalap kaki (pld. én), viszont a régi szériák (1-4 + 7-8-anniversary) nagy rajongója. Vagy esetleg pont fordítva, erre is rengeteg a példa. Itt meg most ki tudja megint mi lesz, régi hangulat, vagy új, vagy két szék közül a földre, vagy n+1 uncharted klónváltozat.
És azért ez nem a falunapos 500 ft-os tombola esete.

Ui: persze valszeg szerintem is itt a csúszásra nem számított az intel, mást meg nem tudott intézni. De ettől még biztos nem kéne védeni, a korrekt megoldás igenis a csere lenne.
-
tibaimp
nagyúr
-
Cassi
őstag
Ajándékot általában jelen időben szoktak adni. Most valószínűleg túl későn jött a csúszás.
Aki ebben nem lát semmi különöset, az mondjon már egy másik játékkupont, amivel a beváltási határidő után fél évvel lehetett leghamarabb játszani. -
Abu85
HÁZIGAZDA
-
tibaimp
nagyúr
-
Cassi
őstag
-
tibaimp
nagyúr
-
Cassi
őstag
-
Segal
veterán
Kimaradtak a csúcsjátékok a cikkből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Még nem engedte el a GeForce RTX 50 Super sorozatot az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Trollok komolyan
- Netfone
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7800X3D BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Eladó Intel Core i5-12400 (LGA1700) Dobozos, gyári hűtővel!
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Új, Bontatlan - Gari 2029.02.24. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-13900KF / 24 mag 32 szál / 5.8 GHz / LGA1700
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27
- ÚJ, BONTATLAN és AKCIÓS! Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 512GB QHD++ BeautyScreen 1 év garancia
- MSI Katana Gamer 15 FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Kb. 1-3 hónap volt, ha jól néztem, a max.