- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Már elkezdték árulni néhány régiós országban az LG B3 OLED tévét
- További árcsökkentést jelez a TrendForce a DRAM-piacon
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab X1 és P1P tulajok
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
Ezt a süket szöveget, hogy gondoltak a sportolókra, de vízbe nem viheted. Ami nekem egyenlő azzal is, hogy bele se merjek izzadni, mert attól is beázhat, ugyanis az nem egyenlő néhány csepp esővel.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
speter88
csendes tag
A Shokz eléggé kimaxolta már a csontvezetéses fejhallgatót az OpenRun Proval. Szerintem a Philips legfeljebb árban versenyezhet vele.
-
Hallottam már ilyen kütyükről régebben, de nekem mindig az audiológiai vizsgálaton használt eszköz jutott eszembe róla. Azért szerintem ne emlegessünk hangminőséget egy normál fejhallgatóhoz képest. Inkább mondjuk azt, hogy nem olyan szörnyű, mint ahogy elsőre hangzik.
-
Locutus
veterán
Nekem volt ilyen Openrun Prom, 2 hétig. Szerintem egy szar.
Konkrétan a hangminősége annyira rossz, hogy leírhatatlan. Mint valami régi szokol rádió.
Aztán ott az egyedi töltőkábel, a multipoint bt hiánya, a vízállóság hiánya.
Ja és az, hogy ha teams értekezlethez mered használni, akkor amint lenémítod a mikrofont, 10 másodpercenként hangosan sípol "mert így tervezték"Vissza is küldtem azzal a lendülettel. Pedig így, hogy fél fülemre süket vagyok, érdekes alternatívának hangzott, mert ugye a csontvezetés részben át tud nyomni valamennyit a másik oldalra.
(utána vettem egy buds2pro-t, ami bár teljesen más rendszerű, és másra "való", de mégis semmi ilyen jellegű hibája nincs. A hangzásuk között kb ég és föld a különbség)Ettől függetlenül a philips érdekes lehet. Majd ha lesz amazonon lehet, hogy bepróbálok egyet.
-
zsamiatt
őstag
En uszodaban hasznalok shokzot. Teljesen jo.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- KTM Peak air 29" használt MTB -- Samsung M22 kék használt, de újszerű telefon -- Adidas 48.5 kék sneaker új Érdeklődés privátban!
-
StLui
veterán
Pont emiatt szerettem volna én is kipróbálni egy ilyen csontrezgésest, acoustic neuroma, egy jóindulatú daganat szétcseszte az idegköteget, amiben a hallúidegek is futnak. Abban reménykedtem, hogy lesz valami egy ilyennel. De jó, hogy írtál, nem erőlködök egyelőre.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
speter88
csendes tag
Én is most az OpenRun Prot használom aktívan, de van Aeropexem és volt még a régebbi Titaniumom is. Egész nap Teams megbeszéléseim vannak, de nekem nem sípol, mikor lenémítom.
Én is fél fülemre süket vagyok, nekem egy megváltás ez a fejhallgató. A Pro hangminősége szerintem zenehallgatásra is teljesen jó, és nem terheli a fülemet, mint a zárt fülesek. Szóval nekem nagyon bevált. -
speter88
csendes tag
Nálam a hallócsont láncolat szar és van valamennyi idegi sérülés is, így a csontvezetéses hallás sem tökéletes, de jobb mint a légvezetéses. Így ez a fejhallgató sem hozta vissza a sztereó hallást teljesen, de már sokkal jobban szeretem, mint a zárt füleseket. Nálam egész nap mennek a megbeszélések és a zene felváltva, és semmi panaszom nincs rá.
Nem akarlak rábeszélni, csak gondoltam megosztok egy másik véleményt is. Szerintem tegyél egy próbát, max visszaküldöd. -
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Philips GO A5608 nevű termék fejlesztése során gondoltak a sportolókra is.
- Az új Ryzen Threadripperről árulkodik az ASUS
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Jojjo károsultjai
- Jövedelem
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest