Hirdetés
-
Kipróbáltuk a Sharge mini napelemét
ma Ami a videóból kimaradt: Shargeek 170-hez való Power Bank Solar Panel.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nahát, de meglepő. Ja nem.
(Bár ne lett volna így, de sajnos tényleg minden jel erre mutatott.)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Így messziről nekem az látszott, hogy közel sem volt benne elég pénz, főleg az olyanokhoz viszonyítva, mint az LG Display és Samsung Display. Így maradt a már korszerűtlen 5,5G sor kérdéses kihozatallal, jó drágán.
Kíváncsi vagyok mi lesz, felvásárolja-e valaki. Arra én nem számítok, hogy ez a cég innen talpra áll.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát ez eléggé szomorú.
duree54
-
Yodafon
senior tag
es ROSSZLED neven ujra alakul
I'm gangsta!
-
zetor2000
senior tag
"A vállalat jelentős tartozást halmozott fel, amit részben az eszközeik eladásával próbálnak fedezni."
Azért kerültek csődbe, mert eddig se tudták eladni az eszközeiket...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
GeryFlash
veterán
Tokeletesen rimel ez a cikk is a [Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük? aka hova tuntek a japanok az elmult 20 evben ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
bteebi
veterán
Háát... azzal a know-how-val az LG jó eséllyel kitörölheti, max. a Samsungnak lehetne belőle némi haszna. De nekik is talán csak azért, mert még csak a 2. generációs QD-OLED-nél járnak.
A jó mérnökök meg majd beépülnek valamelyik nagyhoz.
#7: A poén az lenne, ha részint pont emiatt rendezték volna a viszonyt.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Low Noise
senior tag
Amit vártam tőlük, volt is OLED monitor prototípusuk, de nem jelentek meg vele a piacon, ez lett a vesztük a Samsung beelőzte őket, persze ha 2015 öta kínlódtak vele és nem sikerült akkor lehet sose készültek volna el vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A51 szép állapotú, független 4/128GB
- Lenovo ThinkPad P16, 12850HX, 16 mag 24 szál, 96 GB RAM, RTX A1000, Garancia 2026 januárig
- Creative Sound BlasterX G6 - Alza Garanciás még 21 hónapig
- Dell Latutide E7280 i5 - i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple TV 4K 3.Gen 64GB Wifi /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen