- CPU léghűtés kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.istvan80
csendes tag
Üdv!
Most találtam meg ezt a topicot, és mint TX3 tulaj, leírom én is a tapasztalataimat.
Egy AMD Athlon II X3 435 @ Phenom II X3 B35 procin (C2 stepping Deneb, feloldott L3-al, de a 4. mag sajnos nem hibátlan) használom ezt a hűtőt, ami jelenleg 3,48 GHz-en ketyeg.
A gyári CM venti kicsit hangos volt, ezért kerestem más alternatívát... a fentebb több helyen is említett AC F9 PWM-re esett a választásom - és ha már adtak a TX3-hoz plusz rögzítőfüleket, ebből mindjárt 2 db-ot is felraktam
Ez az AC egy PWM-elosztóval szerelt venti, az RPM kábelt én átkötöttem, hogy legyen visszajelzés a procihűtő fordulatszámáról is. Így 1000 RPM körül alig hallani a hangját, és Prime95-tel terhelve max. 50 fokig megy fel (ez a kupak hőmérséklete, a magokét az unlock miatt nem mutatja semmilyen program - Athlon II-ként használva a procit 3-4 fokkal volt alacsonyabb a maghő mint a kupaké).
Nekem eddig egész jól bevált ez a hűtő, főleg ezzel a kis venti "tuninggal"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez az AC egy PWM-elosztóval szerelt venti, az RPM kábelt én átkötöttem, hogy legyen visszajelzés a procihűtő fordulatszámáról is. Így 1000 RPM körül alig hallani a hangját, és Prime95-tel terhelve max. 50 fokig megy fel (ez a kupak hőmérséklete, a magokét az unlock miatt nem mutatja semmilyen program - Athlon II-ként használva a procit 3-4 fokkal volt alacsonyabb a maghő mint a kupaké).