- PC-re is elhozza az eredeti Xbox címeket a Microsoft
- Az űrből irányíthatja a Skynet a Tesla robotflottáját
- A V11 generációval már 500 rétegnél jár a Samsung NAND flash lapkája
- Már kapható a Raspberry Pi érintőképernyőjének 10 hüvelykesre hizlalt verziója
- Jelentősen drágul az NVIDIA Jetson termékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Unod a kompakt klaviatúrákat? Akkor talán neked szól ez a modern Zboard iteráció
- Az ADATA szerint nem az AI-lufi pukkanása jön, hanem évekig tartó memóriahiány
- PC-re is elhozza az eredeti Xbox címeket a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcl
titán
többszázas mintám nincs, csak pár tizes, de kollégáknak ilyen gépeket szoktam rendelni. eddig még nem volt egyikkel sem gond, szerencsére. van már köztük 10 év körüli gép is.
én szoktam gémelni is, ahhoz meg nem túl jók az üzletik. a clevo ilyen mindenre is kategória lett nekem. korábban egy area51m r2-m volt, az is asztali procis, de nem szabvány mxm a vidkarija sajnos, pedig az is úgy volt, hogy majd fejlesztve lesz 2080s-re, de így nem lett. asszonypajtás megkapta szülinapra 2 éve. diablo4-et szoktuk partyban tolni.
"én szoktam gémelni is, ahhoz meg nem túl jók az üzletik"
De, csak mobil workstationt (amiket fentebb írtam, dVGA-val) nem szoktak venni, hanem gamer laptopot, ami viszont tényleg nem a legjobb ötlet
-
Narasim
aktív tag
Nézz árakat. Mire behal az alaplap , már nem annyira drága. És ha nem abuzálod kifejezetten, nem döglékenyek az üzleti laposok. (Ezek a sima irodainak szánt cuccok, hogy Lenovo T460, T480, P50, P52, HP 840 G6...G9... Dell 5410...30 amivel van tapasztalatom több százas mintán, elég jól bírták a fémipari környezetet. Ház elemeket meg kijelzőt gyakrabban cseréltem bennük, mint alaplapokat.
többszázas mintám nincs, csak pár tizes, de kollégáknak ilyen gépeket szoktam rendelni. eddig még nem volt egyikkel sem gond, szerencsére. van már köztük 10 év körüli gép is.
én szoktam gémelni is, ahhoz meg nem túl jók az üzletik. a clevo ilyen mindenre is kategória lett nekem. korábban egy area51m r2-m volt, az is asztali procis, de nem szabvány mxm a vidkarija sajnos, pedig az is úgy volt, hogy majd fejlesztve lesz 2080s-re, de így nem lett. asszonypajtás megkapta szülinapra 2 éve. diablo4-et szoktuk partyban tolni.
-
hcl
titán
Nézz árakat. Mire behal az alaplap , már nem annyira drága. És ha nem abuzálod kifejezetten, nem döglékenyek az üzleti laposok. (Ezek a sima irodainak szánt cuccok, hogy Lenovo T460, T480, P50, P52, HP 840 G6...G9... Dell 5410...30 amivel van tapasztalatom több százas mintán, elég jól bírták a fémipari környezetet. Ház elemeket meg kijelzőt gyakrabban cseréltem bennük, mint alaplapokat.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Láttál már Lenovo P52-t?
Dell Precisiont? Vagy HP Fury Z-t?
Mobil munkaállomást gépeket nézegess, az van ezzel párban.Amúgy persze, ez egy desktop replacer gép, külön kategória, de a Clevo abban a szegmensben is az olcsó cucc (Clevo, Kapok, Ablacomp, ilyesmi, ez mind átcímkézés). A proci nem lesz BGA hibás, de a chipset?
Meg bármi. Üzleti gépekben nem sok ilyesmivel találkoztam az elmúlt években. Konzumert meg nem érdemes venni, az régóta alap.A BGA-s procikat meg az Intelnek lehet köszönni, ugyanis mobil prociból kb. a 3. genes Core i óta nem hoznak ki mást.
Van egy ezer éves HP Probook 6465b-m. Egyszerűbben lehet benne cserélni bármelyik hardverelemet, mint egy kifejezetten jól szerelhető desktop pc-ben. A múltkor kicseréltem benne a 2 magos procit 4 magosra (mondjuk ettől nem lett sokkal kevésbbé használhatatlan). Előbb megvoltam vele, minthogy a desktophoz megtaláltam volna azt a marhahosszú csavarhúzót, ami leér az alaplapig, de nem akad meg a hűtő tetejében.
-
Narasim
aktív tag
de ha minden egybe van öntve már azoknál is, akkor egy vagyon, sajnos. még a framework-ös laptopnál is csak egyben tudod cserélni.
nemrég vett clevo-hoz új lapot a kolléga, akitől vettem, de tény, hogy lassan kikopnak. -
hcl
titán
p52-t láttam, z fury-t sajnos nem, pedig szívesen összefogdosnék egyet!

bár az évtizedek alatt nem volt olyan a környékemen, hogy chipset lehaljon, attól még lehet. egy clevo-nál annyi volt a megoldás, hogy vettél bele egy új alaplapot, proci bele, memória bele, mxm vidkari visszarak és kész volt a javítás. otthon azért jól esik egy kis diablo 4 néha.
mxm vidkari sincs már sajnos."egy clevo-nál annyi volt a megoldás, hogy vettél bele egy új alaplapot"
Bármilyen más gépnél is. Egy rendes üzleti esetén pedig egy 10 éves géphez még kapsz újat is
Clevohoz meg nem biztos. De különben a Clevo sem csak DSR gépeket gyá... címkéz át asszem. -
Narasim
aktív tag
Láttál már Lenovo P52-t?
Mobil munkaállomást gépeket nézegess, az van ezzel párban.Amúgy persze, ez egy desktop replacer gép, külön kategória, de a Clevo abban a szegmensben is az olcsó cucc (Clevo, Kapok, Ablacomp, ilyesmi, ez mind átcímkézés). A proci nem lesz BGA hibás, de a chipset?
Meg bármi. Üzleti gépekben nem sok ilyesmivel találkoztam az elmúlt években. Konzumert meg nem érdemes venni, az régóta alap.A BGA-s procikat meg az Intelnek lehet köszönni, ugyanis mobil prociból kb. a 3. genes Core i óta nem hoznak ki mást.
p52-t láttam, z fury-t sajnos nem, pedig szívesen összefogdosnék egyet!

bár az évtizedek alatt nem volt olyan a környékemen, hogy chipset lehaljon, attól még lehet. egy clevo-nál annyi volt a megoldás, hogy vettél bele egy új alaplapot, proci bele, memória bele, mxm vidkari visszarak és kész volt a javítás. otthon azért jól esik egy kis diablo 4 néha.
mxm vidkari sincs már sajnos. -
hcl
titán
nyugodtan ki merem mondani, hogy a legjobb gépem a clevo, ami valaha volt! pedig egész friss asztali gépem is van. szerencsés voltam, hogy olyan fórumtárstól tudtam megvenni, aki nagyon vigyázott rá. sajnos az a vonal ki is halt egyel később, az x170km-g-vel. és ez nagyon elszomorít!
vastagabb, mint a normál laptopok. nehezebb, mint a normál laptopok (8kg a tápjaival együtt, amit én simán elhurcolok a munkahelyre lökős rolleren és nem szakad le egyik belső szervem sem), de ennek a procija nem lesz bga hibás és ennyi év után is megfelelő teljesítményt nyújt. pont emiatt nincs folytatás!Láttál már Lenovo P52-t?
-
wasd.hu
senior tag
nyugodtan ki merem mondani, hogy a legjobb gépem a clevo, ami valaha volt! pedig egész friss asztali gépem is van. szerencsés voltam, hogy olyan fórumtárstól tudtam megvenni, aki nagyon vigyázott rá. sajnos az a vonal ki is halt egyel később, az x170km-g-vel. és ez nagyon elszomorít!
vastagabb, mint a normál laptopok. nehezebb, mint a normál laptopok (8kg a tápjaival együtt, amit én simán elhurcolok a munkahelyre lökős rolleren és nem szakad le egyik belső szervem sem), de ennek a procija nem lesz bga hibás és ennyi év után is megfelelő teljesítményt nyújt. pont emiatt nincs folytatás!Tényleg kihalóban ezek. De az Asus bejelentett egy hasonló nagy notit. Úgy 2M közelében
-
Narasim
aktív tag
vastagabb, mint a normál laptopok. nehezebb, mint a normál laptopok (8kg a tápjaival együtt, amit én simán elhurcolok a munkahelyre lökős rolleren és nem szakad le egyik belső szervem sem), de ennek a procija nem lesz bga hibás és ennyi év után is megfelelő teljesítményt nyújt. pont emiatt nincs folytatás! -
hushshs
csendes tag
Wow! Nagyon király
Ilyenre simàn azt mondanám, hogy ne legyen Áfa. -
hcl
titán
Valaki itt említette a "DSR" fogalmát Clevo laptop kapcsán. Az a Desktop System Replacer. Azért asztali procis. Van ilyen már régóta, nekem volt ilyen Albacomp (ami Clevo) gépem P4-el
-
wasd.hu
senior tag
Én imádom Framework kocepcióját.
Tervezőmérnökként mondom, hogy 5-6 évre bőven elég, a mai laptop cpu-k teljesítménye. Sőt... Nem éreztem soha, hogy minőségi javulás lenne sebességben, amikor új laptopot kaptam.A terjedéhez olyan céges kultúra kell, ahol fontos szempont, hogy ne termeljenek egy halom IT-szemetet 3 évente. Amíg ez nincs, addig ez most még tényleg drága a konkurrens nagyokhoz képest.
Ha van egy jól összerakott laptop egy jó kijelzővel, akkor abba simán elég lenne 3-4 épvente csak lapot cserélni, és mehet a munka tovább. Ez 2 ciklus után viszont már olcsóbb lehet, csak ház a büdzséket nem 2-3 évekre tervezik.Nekem, ami mégjobban bejön, hogy csak az alaplapot is árulják külön, amihez vehetsz egy keretet egy ventivel, és van egy működő géped, ami fele akkora mint a laptop. Nekem, aki otthonról, meg az irodából is usb-c külső monitorral dolgozom, még ez is totál elég lenne.
+1
Totál ez nálam is -
Filtro
csendes tag
OK. Szerinted a laptopos "manágerek" hány százaléka csatlakozik fel röntgen generátorok szerviz com portjára?
Csak arra próbáltam célozni, hogy az öltönyös "manágereknél" a laptop csak státusszimbólum - a működéséhez sík hülye! Ahhoz hogy hazudozzon hozamokról, megtérülési rátákról, ahhoz egy ceruzarajz is elég lenne - persze az nem lenne olyan meggyőző! (már akinél) Akinél - mint pl. Nálad is - a munkához kell, az természetes. De a laptopok 99%-át jogászok, tőzsdeügynökök, befektetési tanácsadók, ingatlanügynökök és egyéb alja népség használja!Én imádom Framework kocepcióját.
Tervezőmérnökként mondom, hogy 5-6 évre bőven elég, a mai laptop cpu-k teljesítménye. Sőt... Nem éreztem soha, hogy minőségi javulás lenne sebességben, amikor új laptopot kaptam.A terjedéhez olyan céges kultúra kell, ahol fontos szempont, hogy ne termeljenek egy halom IT-szemetet 3 évente. Amíg ez nincs, addig ez most még tényleg drága a konkurrens nagyokhoz képest.
Ha van egy jól összerakott laptop egy jó kijelzővel, akkor abba simán elég lenne 3-4 épvente csak lapot cserélni, és mehet a munka tovább. Ez 2 ciklus után viszont már olcsóbb lehet, csak ház a büdzséket nem 2-3 évekre tervezik.Nekem, ami mégjobban bejön, hogy csak az alaplapot is árulják külön, amihez vehetsz egy keretet egy ventivel, és van egy működő géped, ami fele akkora mint a laptop. Nekem, aki otthonról, meg az irodából is usb-c külső monitorral dolgozom, még ez is totál elég lenne.
-
hcl
titán
Sysadminként nehezen üzemeltetnék szervereket A/4-es lappal. De az se töltené el a munkahelyem nagy boldogsággal, ha áramszünet miatt nem menne az asztali gépem, amit nekem kéne hazacipelni a munkahelyemről.
Nem érdemes pár manager alapján általánosítani. -
wasd.hu
senior tag
Csak éppen az egyetlen egy valódi előnyét veszítette el indulása óta. Ezek a gépek nem csak jók, modulárisak voltak, hanem a piachoz képest olcsóbbak is. De ez már a múlté. Döbbenetesen elszálltak az áraik, és most nem az SSD meg RAM hisztire gondolok, hanem általánosan túlárazottá váltak.
Ha a minőség rendben és híresen tartóssá, fenntarthatóvá válna amit kínálnak, talán piacképesek lehetnek.
-
Sketch001
aktív tag
Csak éppen az egyetlen egy valódi előnyét veszítette el indulása óta. Ezek a gépek nem csak jók, modulárisak voltak, hanem a piachoz képest olcsóbbak is. De ez már a múlté. Döbbenetesen elszálltak az áraik, és most nem az SSD meg RAM hisztire gondolok, hanem általánosan túlárazottá váltak.
"hanem a piachoz képest olcsóbbak is"
Melyik volt olcsóbb? Amióta kijöttek néha rájuk nézek, mert nekem mozgatja a fantáziát, de sose láttam hogy olcsóbb lenne a piacon hasonló kategóriás cuccoknal... Sőt...
Meglepne ha egy a nagyokhoz képest garázs cég minimál értékesítési szamokkal tudna árban versenyezni... Hp dell meg a többiek milliós tételei mellett a framework morzsakat gyárt, és így eleve rosszabb helyzetből indul a beszallitoknal.
-
Patrik.Varga
tag
-
wasd.hu
senior tag
és tényleg
-
KISDUCK
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Láthatólag nem így van.
"De a laptopok 99%-át jogászok, tőzsdeügynökök, befektetési tanácsadók, ingatlanügynökök és egyéb alja népség használja!"
Meg bárki, aki infrastruktúra- vagy eszközmenedzsmentben dolgozik, esetleg helyszíni kutató-/fejlesztőmunkát végez.
-----------------------------------------------------------------
(#16) Sketch001: "Hát némi bővítés nem csak a laptop vonalra férne rá, az biztos"
Tudod, milyen drága manapság a RAM, a procik meg még csak ezután jönnek...
-
wasd.hu
senior tag
-
KISDUCK
addikt
Ha már a modik nekiálltak radírozni, szerintem a #18-ast is eltávolíthatták volna, mert az volt a "flame" kiindulópontja.
-
HantekDSO
senior tag
OK. Szerinted a laptopos "manágerek" hány százaléka csatlakozik fel röntgen generátorok szerviz com portjára?
Csak arra próbáltam célozni, hogy az öltönyös "manágereknél" a laptop csak státusszimbólum - a működéséhez sík hülye! Ahhoz hogy hazudozzon hozamokról, megtérülési rátákról, ahhoz egy ceruzarajz is elég lenne - persze az nem lenne olyan meggyőző! (már akinél) Akinél - mint pl. Nálad is - a munkához kell, az természetes. De a laptopok 99%-át jogászok, tőzsdeügynökök, befektetési tanácsadók, ingatlanügynökök és egyéb alja népség használja! -
wasd.hu
senior tag
+1
lol
#14 HantekDSO
Van akinek a munkájához indokolt, vagy épp felesleges egy akármekkora pc, mert a notesz akár tizedannyi energiából ellátja célterületen a feladatát. Majd beledobod a kis táskádba és haladsz a következő célra. -
Sketch001
aktív tag
-
tibaimp
nagyúr
-
HantekDSO
senior tag
-
Sketch001
aktív tag
Megpróbáltam egy RTX5090-et belerakni, de nem ment!
A bővíthetőség nálam azt jelenti, hogy (min. 95%-ban) bármit, bárhová! Tehát pl. egy 850W-os táp helyébe egy 1250-est, ventillátoros proc. hűtés helyett egy 420-as vízhűtést - stb.
A laptop azoknak való, akik hajlandóak kifizetni ~2 - 3x -os árat csak azért, hogy a lakásukon kívül mutogathassák, mennyire "menő csávók" is ők!Ja hogy akkor aki mondjuk nem csak otthon vagy az irodában dolgozik mint pl idk, én, meg még egy csomó más ember, az vigyen desktopot mindenhova. I see. Még valami bölcsesség esetleg?
-
HantekDSO
senior tag
Megpróbáltam egy RTX5090-et belerakni, de nem ment!
A bővíthetőség nálam azt jelenti, hogy (min. 95%-ban) bármit, bárhová! Tehát pl. egy 850W-os táp helyébe egy 1250-est, ventillátoros proc. hűtés helyett egy 420-as vízhűtést - stb.
A laptop azoknak való, akik hajlandóak kifizetni ~2 - 3x -os árat csak azért, hogy a lakásukon kívül mutogathassák, mennyire "menő csávók" is ők! -
wasd.hu
senior tag
-
Krix
őstag
Van itthon egy még tavalyi model, szuper gép, én csak ajánlani tudom. Ha kezd kevés lenni a kraft, csak alaplap csere, a régi meg mehet egy kis dobozba home szervernek, vagy a használt piacra.
-
Wombath
HÁZIGAZDA
Szerintem az bővíthetőség, hogy a három éves notebookodba beteheted a legújabb Intel platformot, több RAM-ot és nagyobb SSD-t...
-
KISDUCK
addikt
A lehetőség adott, mert nem forrasztott ssd-vel és ram-mal van ellátva a gép. A kisebb gépek LPCAMM2 LPDDR5X memóriával vannak szerelve, ha jól látom egy modul elérhető viszont az 128 bites, szóval elvileg jobb mint a DC SODIMM (kevesebb hely, nagyobb tempó) és ahogy fentebb is írtam a 16"-os gép szerelhető dvga-val ami utólag is bepattintható. Nem a legnagyobb fogyasztási kerettel rendelkeznek, elvileg nem kompatibilis mindegyik minden elérhető alaplapjukkal és nem is olcsó, de van rá lehetőség. Szerelhető és bővíthető is, de nem olcsó és valamennyire kompromisszumos, de mindkét opció adott egy olyan piacon ahol a gyártók szabadulnak mindkét lehetőségtől.
-
Sketch001
aktív tag
Mit akarsz bővíteni? Laptop szinten amit ez tud az -sajnos - kiemelkedő a piacon... Memória, SSD, wifi, sőt a portok az oldalán is cserelhetoek amilyenre csak akarod.
Laptopban ennél többet mit akarsz bővíteni? A nagyban dvgat is cserelhetsz...
Javítható, sőt igazából rendelheted szetszedve is hogy te csavarozd össze, és ha már nem kell laptopkent működjön percek alatt desktopot csinálsz belőle egy házba dobva.
-
Narasim
aktív tag
mert nem akarják a gyártók! az nekik nem biznisz, hogy 10+ évig használsz egy laptopot.
engem nagyon érdekel a bővítés, itthon szerelés.
bár nem laptopnak, hanem dtr-nek nevezik, de nekem van egy régi clevo x170sm-g. 10900k asztali proci, 2080s mxm vidkari. kb a 4070 laptopok szintjén van. szívesen vennék bele erősebb vidkarit, de csak arany áron lenne. és a dtr vonal el is halt sajnos. pedig a következő gépem is ilyen lenne!
framework csak a vékony gépekkel foglalkozik. én meg vagy 17,3" vagy semmi. hátha még később lesz nekik, vagy valakinek jó vaskos, laptopszerű képződménye!
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes koncepció!
-
HantekDSO
senior tag
-
KISDUCK
addikt
Framework esetén nem is csak a bővíthetőségről van szó hanem könnyű javíthatóságról.
-
HantekDSO
senior tag
A "bővíthetőség" és a "laptop" kb. annyira fér meg egymás mellett, mint a "palesztin" és a "zsidó". (Bár aki laptopot vesz, azt nem is érdekli a bővíthetőség, mert kb. annyi a köze a hardverhez, mint jognak az igazsághoz...
) -
KISDUCK
addikt
Nagyon jó koncepció csak az ár még utját állja a népszerűségének. A nagyobb gépnél pl. tök menő, hogy lehet bővíteni dvga-val, ha úgy érzi a júzer. Már bevezették az RTX kártáykat is, de gép összeállításnál, nem negedélyeznek mindent mindenhol, jó lenne, ha mondjukz RX7700S helyet betennék a nagyobb testvért is a portfolóba.
Most nézem az 5070 12GB 544k HUF és a 8GB 320k HUF és 100 watt maximális TGP-vel, ezek azért elég erős árak, max ha nyerek a lottón.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- hdanesz: Korlátlan 'A' kategóriás motor jogsi 43 évesen?
- Meglepő pletyka a Pixel 11a-ról: a csúcs Tensor lapka is lecsoroghat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Yettel topik
- Viccrovat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mozilla Firefox
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15 Modern gamer laptop extra 24GB RAM-mal és Rtx 4050
- Asus Tuf Gaming A17 17-os gamer laptop Rtx 4050 teljesítménnyel
- Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 6600H Rtx 3050 16GB DDR5 1TB
- Könnyű Gamer Laptop Rtx 4050-nel Gyors, Erős és Könnyen Hordozható
- Modern Gamer Laptop i5-13420H Rtx 4050 6GB 16GB DDR5 144Hz
- Új HP 15-FD0003SF FHD LED i5-1334U 4.6Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1140G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz UDIMM asztali memória Több darab Számla / 1 Év Garancia
- Sony WH-CN700N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgató
- iPhone 15 Plus 512GB Pink- 2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5301

Ilyenre simàn azt mondanám, hogy ne legyen Áfa.
Mármint a kiállításon, az ottani standon.