- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Flash SSD
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Reagált a leégő GeForce-okra a Blizzard
- Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation VR2 teszt: kipróbáltuk a Sony új virtuális valóság szettjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
icp1970
senior tag
Szinpatikusnal tünik.
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
nagyúr
Olyan szervert még nem láttam, ahol lenne csak úgy hely bármit kreatívkodni. Gondolom ezt se szerver moddereknek, hanem OEM-eknek szánják, akik majd csinálnak neki helyet valahol.
-
fatpingvin
senior tag
na, végre egy normális vízhűtés ami nincs telehányva hülyeségekkel. szimpi. ezt még meg is fontolnám.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Tapsyfüles
aktív tag
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
Kétszer is fontold meg a maga 64,4 dB-es zajával
-
fatpingvin
senior tag
válasz
Tapsyfüles #4 üzenetére
számítógéptől nem várom el egyszerre hogy halk legyen és tudjon számolni. a hűtés meg hűtsön, az meg csak pozitívum ha ezt viszonylag kicsi méretben meg tudja valósítani és ez ilyen. nyilván kell rá a nagyteljesítményű propeller is, nincs itt semmi látnivaló.
nagygép az ajtó másik oldalán, itt meg laptop dokkolóval. ha valami nagymatek kell azt átküldöm a fal túloldalára, itt meg ssh-n keresztül, akár X forwardinggal tudom használni.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
L.Edit
csendes tag
Akkor jól értettem, hogy aki talál kompatibilis 2U-s házat az kap hozzá ingyen egy ilyen hűtőt?!
-
L.Edit
csendes tag
válasz
fatpingvin #7 üzenetére
A radiátoron lévő és a rack-et átszellőztető ventilátorok számára előkészített furatok és kivágások nem esnek egybe, így gyakorlatilag semelyik 2U-s házba nem tudod felszerelni ezt a hűtőt.
Tehát magával a felajánlással, egy igen alacsony költségvonzatú marketingtevékenységet lehetett volna lefolytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az alapvetően univerzális AIO biztosan nem a néma üzemre utazik.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest