- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steady74
addikt
Félre ne érts, játékok sokaságát vettem meg pc-re, xboxra is, mert ami tényleg jó, azt megveszem. (F1 2010-2011, Race On, Crysis, COD, boxra legalább 15-20 db), de az első két rész után meggondolom, hogy adok-e ki érte pénzt. Sokat csalódtam benne, 2011-gyel már nem is játszom vagy fél éve. Arra havi 4-5 alkalomra meg elegendő a hama.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #459 üzenetére
Első két részt megvettem, ezen gondolkodom. Ha lesz opció, akkor amíg a hibák kijavításra nem kerülnek, addig VV+hama, utána meglátjuk... ez egy kalap rozmaring amúgy eddig sztem.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #453 üzenetére
Ez a kész játékból kiollózott, megcsonkított rész pontosan olyan, mint a játék maga lesz, az alapvető dolgok (grafika, fizika, irányítás, AI, stb) nem fognak változni. Ez a bajunk... meg az, hogy tudjuk mit lehet kihozni egy F1-es játékból, vagy inkább mit lehetne, de a CM qrva messze van tőle. Az első rész óta sztem egyre messzebb kerül, sajnos.
-
Steady74
addikt
Ma még egyszer le fogok ülni a demó elé tesztelni, de a tegnapi nap vegyes érzésekkel töltött meg.
Írtátok, hogy nem lehet állítani grafikát. Én tudtam mindent, felbontást, élsimítást, stb. 1920X1200-ban ultra minden, ami lehet, 8X élsimítás mellett szépen futott a játék.
Az edzésen 1:25-ös kört tudtam menni, fogalmam sincs, hogy a Parabolicában meg a Lesmo 2-ben miért kapok a ghost-tól 1-1 mp-t, ez még rejtély. Ez hard szinten a 18. rajthelyre volt elegendő, amit a futam végére a 6. helyre tudtam váltani. Az AI idióta, nem harcos, kemény, hanem egyszerűen olyan, mintha szándékosan akarna kilökni pl. a sikánoknál. Mondjuk ez csak most érdekel, egyik előddel sem mentem karriert, kizárólag multit.
Meglátom a többség véleményét a vásárlásról pár nap után, és lehet hogy steam, lehet, hogy hama lesz a platform, ahol lehet csapatni majd.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #370 üzenetére
nem lehet, hogy valami idióta setup lesz a megoldás?
akkora marad a hama.. abban kérek majd segítséget!
-
Steady74
addikt
az eddigi tapasztalatok szerint nem
1:31-né és 4:26-tól pl... ezeket javíthatták volna , lásd F1 2011
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #351 üzenetére
Igen, azt tegnap este én is tapasztaltam, hogy akár az Rettifilio, akár a Roggia sikánt vágod le, nem büntet. Tapadásvesztést nem tapasztaltam, lévén lázgörbeszerűen közlekedtem a pályán a kontrollerrel
De ma este megnézem PC-n mit megyek, az időid alapján 22-vel nyitni kellene...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #345 üzenetére
Hoppá, az első komoly idő, ebből még leveszünk majd 1 mp-t, ha kijózanodsz
melyik QS-pal mentél?
Pettya: milyen platform, melyik QS?
-
Steady74
addikt
2X 5 kört mentem Monzában, hát nem estem hasra. AI idióta módon pattog néha egyik oldalról a másikra, érthetetlenül felgyorsulnak, majd egy KERS gombnyomásra eltűnnek mögöttem, tükör kuka, grafika kicsit felturbózott az elődökhöz képest. A pilóta nézetben talán kicsit feljebb van a kamera, mintha több látszódna pályából ebben a nézetben. A hang szerintem szar, mint eddig.
ABS, med tr.ctrl-lal mentem, de aki kontrollerrel tud ilyen programmal hibátlan kört menni, annak benyalok.. lehetetlen egyszerűen egyenesben korrigálni.
Az első rajtnál 4 kerékkel a boxutca kihajtó részén előztem autókat, erre bemutatta, hogy van 5 mp-m visszaadni helyezést.
kanyarlevágást nagyvonalúan elnézi sok helyen, de így is csak 1:32 340-et tudtam menni (nem ér röhögni), na majd holnap a pc-s verzióval.
ja a menü: letisztultság jellemzi a színeket, a formákat, viszont totál eltévedtem benne, egyelőre engem zavar, majd gondolom megszokom. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #255 üzenetére
grat!!!
Jim: nálam is, de még semmi. konzolra már 15%on tart a letöltés
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #230 üzenetére
MGE, tényleg!! le kell poroljam a régi szoftvert
Pénteken akkor jövő héten online party?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #207 üzenetére
este lehet lekapom boxra is megnézem milyen a graf különbség a pc verzió között. meg persze az időket is megkukkantom.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #190 üzenetére
Teljes mértékben osztom a véleményed
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #183 üzenetére
honnan tudod, hogy a valóságban nem ilyen??? 300zal mennek, vezettél már ilyen autót??
hát gyerekek, ez tényleg olyan lesz, mint amit várunk, de azért megvesszük
-
Steady74
addikt
válasz
Mr.Mercury #157 üzenetére
Mondjuk az fsza, hogy a tükörben nem látszik a pályán kívül egyik autó sem, kivéve ha már5 század másodpercre van. biztos beállításfüggő, de akkor is már...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #133 üzenetére
Sokan ezt tippeltük, és be is jött, új autók, pilóták benne lesznek, de ezzel el is lövik az összes puskaporukat
-
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #120 üzenetére
Remélem is!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #118 üzenetére
Szerintem nem kellene beleüljél... gondolj bele: tekersz egy kört, amit kitesznek a netre, meglátják az emberek köridőt, és elmegy a kedvük a megvásárlástól
Azért hátha meg tudlak már végre szorítani majd valahol
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #102 üzenetére
Na akkor ezzel a fsz kilesz... 7/11 mindenhol... na mindegy, meglátjuk
Ftomi: Üdv, rég hallottam felőled!
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #95 üzenetére
nem ígérek semmit, de azt betartom. Most már a Blaha és a Keleti között dolgozom, Budaörs kicsit messze van (időben), de a bugokat természetesen meg kell beszélni. Meg kíváncsi vagyok a kinti tapasztalataidra.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #92 üzenetére
Multiban addig mit csinálnak a többiek? KVznak?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #88 üzenetére
Ez volt mindkét esetben korábban, akik odaültek, körbe se találtak a pályán... többek között ez is megerősít abban, hogy nem lesz ez a játék sem több, csak grafikában, frissített pilóta névsorban, mint az előbbiek.
A motorhang megint pocsék (ami hallatszik belőle), a kijelző elakarja a jobb tükröt teljesen (engem ez nem zavar, cockpitből játszok, de sokan TVcam nézetből nyomják), szóval semmi jóra nem számítok. sajnos.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #84 üzenetére
És ezt is!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #81 üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #77 üzenetére
Tisztellek, remélem a 2012-ben azért kicsit csapatunk!! Addig is kitartás odaát!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #71 üzenetére
Tisztellek Uram, életben vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest