Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    Pár hete próbálkoztam sokat a Grand Chellenge-el, és bár profit bőven volt rajta, a magas belépő miatt szép lassan leapadt a gem készletem, így áttértem a Classic Challenge-re, erről írnék egy picit.

    Egy kis matek bevezetésnek: a legjobb gem / gold átváltási arány a boltban a 4500 gem / 100.000 gold, ekkor 1 gem kb 22.2 goldot ér. Ha beleveszem a ritkán, de elérhető Legendary Chest vásárlási lehetőséget is, és eltekintek attól, hogy véletlenszerű legendet ad, akkor ott 500 gem / 40.000 goldos átváltásról is beszélhetünk, ekkor 1 gem már 80 goldot ér. (Ez erősen felső becslés, pláne ha már nem mindegy, hogy milyen legendet kapsz.)

    A Classic 10 gemes ára így ~222 goldot jelent. A jutalom viszont elég szépen nő: 2 győzelemnél már 240 gold és 5 kártya, tehát ha tudsz hozni 40% win rate-et, akkor már nyersz rajta. Ezt rohadt könnyű elérni, mert hiába van 4000 tropy-m, és hiába nyerem magam szarrá, még így is be tud adni olyan ellenfeleket, akár 5-6 win után is, akiknek nincsenek meg a tournament szintű kártyái, így kb free winnek számítanak. Nem ritka, hogy 10-12 wint megyek, de a 6-8 win mindig összejön, ez utóbbi már ~700 goldot és 30 kártyát jelent (tehát ekkor már a legendary chest vásárlással is pariban van.)

    A deck: hound, balloon, mm, minions, tombstone, zap, fireball, sarmy, de lényegében bármilyen tournament szintű deckkel sikereket lehet elérni, ha van vele egy minimális tapasztalatod.

    A napi free és crown chestekből egyébként összejön napi 1 chellengre a gem, szóval hajrá :)

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák