Hirdetés
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Ez lehet az Infinix “szupervékony” mobiljában
ma Hot 50 Pro+ névre hallgat a 7 mm-nél vékonyabb készülék, megvan, milyen hardver hajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
Tudom, szűklátókörű gondolkodás, de élmény lehet a hátteret javítani benne, amikor tönkremegy.
Már a sokkal kevesebb zónából álló hátterű vackoknál is nehéz ügy, hát még egy Ilyennél. -
yanna
addikt
Mini LED <-> 110"... Kicsit érdekes összecsengés.
-
PTM
tag
válasz Pro Koryak #3 üzenetére
Szintén. Projektort direkt moziszobába tennék csak, ha akkora kép kell, amekkorát tévével nem lehet összehozni.
-
PTM
tag
válasz Pro Koryak #6 üzenetére
Szobától függ. Ha 140-170" körüli képernyőméretre tervezték, akkor oda azért kicsi lenne egy ilyen.
-
mandelbroth
csendes tag
Ugyanolyan cserélni mint másik mini LED televízión egy panelen kb 1048- 1600 LED található micro LED esetleg meg akár 4800 Is
-
PTM
tag
válasz mandelbroth #8 üzenetére
Szerintem a mini LED-nél a zónák számára gondolsz, de már az is bőven 1600 fölé mehet. Voltak hírek 10-20 ezer zónáról (TCL), ez a Hisense pedig rátesz még egy lapáttal, mert a lead szerint 40 ezer zónás.
A micro LED más, ott minden pixel mögött három LED van, egy 4K UHD kijelző esetében 24,88 millió.
-
mandelbroth
csendes tag
Nem erre gondoltam...
Nevezhetünk zónának 4 mini lednyi tartományt vagy akár 1 lednyit .a kijelző mögött átlag 8 panelen ( panelenként 1048 átlagosan) helyezkedik el Samsung esetén a ledek összessége. A többi gyártó is hasonló módon építi be a világítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen