Hirdetés
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
Hát ez szégyen. Se numpad, se normális kurzor billentyűzet. Visszafejlődés mindenhol.
A következő laptopom úgy néz ki nem asus lesz.
-
Ixion77
addikt
-
bmakszim
senior tag
Szerintem a G14 most lett minden szempontból jó laptop. OLED kijelző, normális zsanér, elegáns kinézet és early youtube reviewk alapján csendesebb működés és baromi jó hangszórók.
Tény, hogy már nem olyan csilli-villi és 4070 a max vga, de hát aki jobbat akar, az ne szórakozzon 14"-os laptoppal, hanem vegyen egy nagyot, amiben légturbinák nélkül le lehet hűteni! -
Ixion77
addikt
Én is ugyanerre jutottam. Ahogy én használom, úgy tulajdonképpen még jobb is a 16-os. Remélhetőleg amennyivel nagyobb, annyival hatékonyabb a hűtése is. Az energiahatékonyság miatt jobban szerettem volna AMD-t, de nem rosszak az új Intelek sem. A 115W TGP tűnik még elég alacsonynak. Ez valójában a 4070 maximuma, a 4080-at lehetne engedni 160W-ig ha a hűtés bírná.
Értelmes árért úgyis várni kell karácsonyig, addig meg lesz még rengeteg teszt, majd kiderül mire képes valójában."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Trollok komolyan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M3 2024 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia2025.10.17
- RedmiBook 14 II - Lightweight and Fast Laptop for Sale
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -40% 15,6" AMD RYZEN 5 7530U 6Mag 16/512 FHD IPS
- MacBook Pro Retina CTO 16" / 2.3GHZ / Intel I9 / 32 GB / 512 SSD / 30 nap garancia
- CTO !! MacBook Pro 14.2" M1 PRO / 8C CPU / 14C GPU / 32 GB / 512 GB / Space gray / 30 nap Garancia
- Dell Latitude E6230 szép állapot ingyen szállítás
- MacBook Air M2, 8GB RAM, 512GB SSD, 98% akku, magyar bill, astro grey
- FULL CTO - MacBook Pro 16" 2.4GHZ / I9 / 64 GB / Radeon Pro 5500M 8GB / 1 TB SSD / 2 hónap garancia
- Han Solo laptopja
- Lenovo ThinkPad T14s Gen3/i5-1240P/16GB/512GB SSD/FHD+/IPS/3 év Gar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest