Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #9534 üzenetére

    És a Driver teljes csomagban tölthető le az AMD honlapjáról. Csak akiknek nem kell az összes komponens, annak nem kell leszedni a teljes csomagot. Nem értem hol a probléma, más adja a teljes 150 megás csomagot, míg az AMD szétszedi xy MB-okra. Lehet, hogy én nem értem, hogy miért rosszabb például a mobilneteseknek, ha kevesebb MB-ot kell letölteni. A telepítéskezelő 3 MB, és arra szolgál, hogy eltávolítsa a driver szükséges részeit frissítéskor. Ki kellene próbálni a manuálnak megfelelően a reinstall menetét és kevesebb lenne a probléma. Pl.: ne használj driver cleanert, ne telepítsd a drivert az előzőre ... ésatöbbi. Persze ha egyszer már megtörtént ez, akkor általános opció a probléma.

    A CCC nem a profilok (amiknek összesen 600 kb a méretük) miatt foglal nem 150 hanem 60 MB-ot, hanem a valós idejű render miatt, amik mutatják, hogy az AA és az AF mit csinál.

    Az ATT 100 finomhangolását automatikusan vezérli a Catalyst AI. Mindig az alkalmazásnak megfelelő opciót kapcsolja be. Ezért szükséges a driver mellé a CCC, mert ez adja a vezérlést. A driver nem működik vezérlés nélkül, mert kismillió beállítást tartalmaz, amiről nem tudja eldönteni, hogy melyik kell. De mint írtam minden driverben van integrált vezérlést, az AMD csak annyit tesz, hogy nem integrál, így szét tudja szedni csomagban a drivert, hogy előnyösebb legyen például a mobilneteseknek.

    (#9533) Szabi790612: A Hyper-Threading problémád jelentsd az Asus-nak, mert kizárt, hogy a driver okozzon effajta a stabilitásgondokat. A kettő nem függ össze, hiszen a HT a proci technológiája.

    (#9536) Sárpac: Ki lehet kapcsolni. Inaktív Overdrive mellett él a legalsó órajelprofil. Tuning mellett pedig azért aktív a funkció, hogy stabilabb legyen a hardver az órajelemelés hatására.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák