Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Hosszabb bemutatót kapott a Steel Seed

    gp A PC-re és konzolokra szánt teljes kiadás valamikor idén debütál, pontos dátumot még nem kaptunk.

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9498 üzenetére

    Én arról beszélek, hogy ELVILEG egy meghajtó kell egy hardvernek, nem mindenféle külső szarság (azaz driverből CCC v. ATT v. más nélkül mindennek rendben kellene futnia). Nyilván abban a meghajtóban mindennek benne KELLENE lennie, újabb szoftver szükségessége nélkül. Ahogy régen volt. Az, hogy integrálva is szar, meg külön is, a hardvergyártókat és a szoftverírókat minősíti. Nyilván nV kártya esetében is mérgelődnék a hibák miatt, de jogosan teszem, mert én fizettem a termékért, amiért 100%-os támogatást várok el, amit egyik gyártótól sem kapok meg, csak a kifogások özönét. :(( :(((

    A "modulok" is szarok, mert mindegyikkel tölthetem a telepítéskezelőt és az egyéb szükségtelen szarságokat, nincs már csak driver, csak AVIVO, stb (úgy nevezik, de dúsított az összes csomag). Ez nem kicsit irritáló, ha az ember csak mobilnetezni tud (adat és időkorláttal).

    Én messze jobb képminőséget csinálok ATT-szal, mint azt CCC-sek valaha is elképzelnék (mivel sokkal több dolgot tudok beállítani). :P Persze olykor nem működik, de ha mégis, az eredmény kárpótol.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák