Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz Shrike7973 #9314 üzenetére

    Inkabb ugy fogalmaznak, hogy opcionalisan is letolthetove tettek, mert sokan nem hasznaljak a mindent egybe belerakunk elven mukodo Suite csomagot es van aki nem is szereti a CCC-t vagyis a Catalyst Control Center-t. Ez a sztori regebbi idokre vezet vissza amikor meg a .Net nem volt, es akkor csak CP volt azaz Control Panel, es ahhoz meg nem kellett feltenni a .Net-et. A .Net-el ugy voltak az emberek mint a Java-val pup a hatukon es erre meg jon meg a .Net, minek az, hiszen jol mukodott a CP is. De akkor meg nem volt ennyire felfutva a videozas, fokent a HD minoseg, akar a geprol futtatva, akar a bongeszon belul pl a Flash videok. Mara ez a helyzet megvaltozott a HD minoseg ugymond elvaras lett ezert az AVIVO is. Mivel a geped kivalloan alkalmas HD filmek nezesere ezert fontos az AVIVO is a Reszedre, namost ha nem szereted a CCC-t akkor leszedheted kulon a drivert es kulon az AVIVO-t igy kimarad a CCC, nem foglal helyet, de kell valami amivel tudnod vezerelni a szoftvert, ezer dul a vita sokszor itt a topikban hogy melyik jobb a beepitett CCC vagy az alternatiavakent mukodo Ati Tray Tools (ATT) ami vezerlopanel es tweak program is egyben de en szerintem azoknak ajanlott akik mar jartasak az ATI szoftver rejtelmeiben mert az ATT tobb beallitast ( elallitast :) ) enged meg mint a gyari.
    Mivel Te W7-et hasznalsz, abban mar a .Net 3.5 alapban benne van, igy ertelmet veszti a .Net utalat, ha ugy gondolod hogy teszel egy probat es a legfrissebb drivert szeretned hasznalni akkor ez fontos elobb letoltod a drivert + CCC majd leszeded a HP driveret a lenyeg hogy ne felulirva legyen - mert azt nem szereti az OS - es feltelepited az ATI driveret es kiprobalod.
    Meg nem muszaj a CCC csupan pl elinditassz egy jatekot. A CCC letoltesnel atallithatod a nyelvet magyarra az Englis-rol igy a kezelo felulet es a Help is magyarnyelvu lesz. Itt mar megkapod a lejatszashoz szukseges AVIVO beallitasokat a Video resznel igy a geped mar lejatszasra jo, a Optional Downloads levo AVIVO akkor kell a Szamodra ha videot szeretnel konvertalni betomoriteni arra valo hogy igenybe tudja venni a VGA szamitasikapacitasat de egy laptop nemigen erre valo Neked kell donteni a lejatszashoz nem kell. Osszegezve ha kenyelmes vagy CCC Suite (ez csak angol) kisse kenyelmes akkor Driver + CCC (ez lehet magyar is) es ha konvertalni szeretnel akkot kulon leszeded az Opcionalis AVIVO csomagot is, es feltelepited.

Új hozzászólás Aktív témák