Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • siriq

    őstag

    Hali

    Szoval csak megemlitenem a gondolataimat az elolvasott hszk utan.

    Hirtelen. Sajna en sem szimpatizalok az ATI drivereivel(jo regen hasznalom mind a ket oldalt). Valahogy nekem(es sokan masoknak) tobb problemam akadt az ATI driverekkel(nem NV-s tamadas csak leirom a velemenyem). A CCC-rol nem is beszelve. Az egeszet ujra iratnam az ATI-val. Az hogy KATT777 ajanlott egy 3rd party progit amivel le lehet pucolni a regi drivert, nem akadnek ki. Egyszer mert millio ember hasznalja, masik hogy ha esszel hasznalod akkor mukodik. En spec. mindig igy pucolom le a regit.

    A masik hogy, ha megveszek egy uj vga-t, akkor elvarom hogy hibamentesen mukodjon, Ahogy ez kiderult nem igy van(a haverom is belefutott ebbe). Semmi szurke ill stb szinu kephalal, illetve nagy mouse nem fogathato el szamomra(foleg hogy a kiadasatol szamitva fent all ez a hiba). (tudom van hotfix, de rengeteg embernel semmi hatasa az emlitett problemakra)

    A tobbi dologra inkabb nincs kedvem kiterni. Nagyon sok hianyossag van amit az ATI-sok potolhatnanak.

    Nagyon jo VGA lenne az ATI muhelyebol (2000 szeriatol )ha tobb figyelmet forditananak a driverek irasara ugy hogy az eroforasokat is figyelembe vennek. (foleg ha az igereteket is teljesitenek belathato idon belul)

    Annak meg nincs ertelme, hogy valaki megemliti a 3rd party programok hasznalatat es elkezdunk "szembe pisilni" ennek hallatan.

    szerk: ez egy egyeni velemeny, nem kotelezo egyet erteni vele.

    [ Szerkesztve ]

    Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.

Új hozzászólás Aktív témák