Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • stevve

  nagyúr

  válasz omikron23 #7641 üzenetére

  "Hónapról-hónapra elhangzik az az ígéret, hogy ez a driver most mindent kijavít"

  Ilyet szerintem sose ígértek - és fejlesztő ilyet nem is fog ígérni, amíg van működő bugtracker a projektben. A baj az, hogy sokan nem olvasnak release notes-ot telepítés előtt és azt hiszik, javult az x. bejelentett known issue és csapkodják az asztalt, hogy miért nem, holott mindig pontosan le van írva, mi javlt és mi nem. az újítások pedig nem egyenléőek az FPS növekedésével. Egyáltalán nem. Sőt! Mostanság olyan újdonságok kerültek bele, amiknek a játékok sebességéhez nem is nagyon van köze mindig.

  "Azt szerintem Te is látod, hogy nem teljesen úgy megy a driver fejlesztés, ahogy kellene. Mindig is ez volt az Ati kártyák hátránya, a gyenge driver..."

  Legalábbis ez él a köztudatban... sajnos. Ugyanis az nV meghajtói se jobbak. Ugyanúgy van egy rakás bejelentett hiba, ugyanúgy dolgoznak rajta és ugyanolyan jó szakemberek csinálják mindkét oldalon.

  "És akkor a csíkozódás és társai még szóba sem került...."
  Hamar feledésbe fog merülni, mint az összes többi mindkét gyártó esetében. Különben se lehet panasz, szinte azonnal javították...

  "Nagyon örültem, amikor megvettem az új kártyát, egy GTX285-öt cseréltem erre, de nem hozta az ígért változást..."

  Biztos vagy benne, hogy reálisak voltak az elvárásaid? Érdemes átgondolni, mit vártál és mit kaptál és hogy mi az, ami reális és ahhoz mennyire közelít a megvalósult terv.

  Tényleg nem kötekedni akarok, de sajnos sokszor a túlzott elvárások okozzák a csalódást. A tesztek alapján tudhattad, mire számíts. Nagy valószínűséggel azt produkálnia is kell a kártyának.

  :R

Hozzászólok Aktív témák