Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • smplx

    csendes tag

    Sziasztok.

    Van mar valami megoldas a scaling problemara? Olvasgattam kulonbozo forumokon, semmi hasznalhatot nem talaltam es kifejezetten idegesit a dolog.
    Gondolom tudjatok mirol van szo, nagyon sok embernek van ilyen problemaja, de azert leirom konkretan az enyemet.

    Kezdem a konfiggal:

    AsusReadon x1950pro, legujabb driver+catalyst, legujabb directX, win7 32bit minden letoltheto frissitessel, es egy Samsung 2494hs monitor, aminek a nativja 1920*1080.

    Namost a problema nyilvan a nem nativ felbontasoknal jelentkezik ahol scalezni kene. Ott se mindegyiknel. Azzal mar megbekeltem (bar attol fuggetlenul a p*cse szaradjon le annak aki kitalalta) hogy nem lehet valtoztatni a GPU scaling opciokat a catalystban, es minden felbontast szethuz fullscreenre, akar akarom akar nem. Sebaj, kibirom. De az hogy bizonyos felbontasokat, peldaul a nekem nagyon fontos (es egyebkent egyezo keparanyu !!!!!!!!! ) 1280*720 felbontast alul felul fekete savval jeleniti meg, az felhaborito. Mindegy mit allitok es mindegy mit teszek fel, egyszeruen nem javul meg. Azert baj ez mert sok jatekban hasznalom (hasznalnam) ezt a felbontast mert vagy nem eleg eros hozza a gep, vagy nem tamogat fullhd-t a jatek mert regebbi.

    Eleg regota keresem mar a megoldast, de ugylatszik nincs, es az Ati-nal sem csipkedik magukat hogy orvosoljak. Ugylatszik nem erdekli oket hogy hany felhasznalot veszitenek, merthogy ezzel a kritikan aluli hanyadek munkaval amit a catalysten vegeznek tuti fognak. Isten a tanum hogy tobbet nem kell nekem Ati kartya ha ingyen hajigaljak utanam akkor se, de jelenleg csak ez van, es jolenne valami megoldast talalni erre a nevetseges problemara...

    Barmilyen otletet szivesen fogadok, itt is, de megjobb lenne pm-ben.

    Koszi elore is.

Új hozzászólás Aktív témák