Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz zack #5766 üzenetére

    A BIOS egyetlen ROM-ban van, és oda-vissza lementi, üres bitekkel együtt, mikor kiolvasod. (mintha lenne egy 4,36Gb-os DVD képfileod, kiírnád DVD-re, és beolvasva lenne rajta egy 120Mb-os mp3, mert rögzítették, hogy utána bizony televan 0-ákkal, egy WinRAR betömörítette volna 120Mb-ra).
    Talán próbáld még ki, hogy uninstalálod a drivert, és kézileg is letörlöd az ATI nevet hordozó mappákat. Pl egy ATI/ACE mappában vannak a CCC beállításai, amik sima uninstallal nem törlődnek, újbóli driver telepítés után a saját beállításaid fogadnak.
    Illetve ha nem akarod kézzel keresgélni az ATI nevű mappákat a C:-n, akkor DriverSweeper 2.0
    Sőt, lehet hogy ha sohasem csináltál fullos uninstallt, valahonnan korábbról volt neked beragadva valami, ami miatt alacsonyabban pörgette a ventit, bár ez nem valószinű,
    Elég nagy trehányság, hogy az express uninstall nem törli le a CCC beállításokat tartalmazó filet. Ha nem clean installt akarsz, akkor kár uninstall, reboot módiért úgy, hogy közben ottmaradnak a fileok, ugyanaz, mint nyakontelepíteni.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák