Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Jazz

  veterán

  Sziasztok!

  x600 (9600) sorozatról (Driver):
  Ezredszeri próbálékozásra a 8.3 ccc-vel tökéletesen működik (működött), de egy két alkalmazásnál hihetetlen hibákat generál....

  Jó pár hsz.-t végigolvastam, anno én is szívtam ezzel rengeteget, nem akarok újra hetekig szórakozni a driverrel, szétcseszni a majdnem tökéletes rendszeremet, új driver előtt ezért inkább körbejárnám a problémát:

  1.:- Az milyen ötlet ha a legújabb drivert csak CP-vel és Ati Tray Tools-al rakom fel?

  2.:- Ati Tray Tools -ból melyik a legújabb nem béta? Direct linket ha lehet, megköszönném. A neten 25 millió féle van fennt, legtöbb béta, két évvel ezelőtti, sokezerféle verziószámú (nekem egy nagyon régi ati tool-s van 0.26-os verzió, de tökéletesen lehet vele tunningolni)

  3.:- Direct X legújabb Teljes kéne, nem a csak a frissítést tartalmazó. Az ez? directx_nov2008_redist.exe Mikor kicsomagolom miért olyan hogy kismillió 1Mb-os cab file-okat tartalmaz (különböző hónapok frissítései), és abból rakja össze a teljes DirectX-et? Ez a tuti Full-os nem próba kerekedelmi/redist/retail.... anyámkinja verzió, szűz rendszerre ezt rakjam fel és ámen? Direkt link-et itt is megköszönném, tuti tévedés ne legyen.

  Ezer köszi! :R

  [ Szerkesztve ]

  free your mind

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés