Hirdetés

  • Mégis megjelenik Switch-re a Deliver Us the Moon

    gp Közel négy évvel a hibrid konzolora szánt változat elkaszálása után a készítők úgy döntöttek, hogy mégis megjelenik a Switch verzió.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz bozont #34320 üzenetére

    Mert a Windows Update driver katalógusban lévő AMD drivert nem az AMD készítette, hanem az MS. Aha... Ma is tanultam valamit. :D
    A Win update nem rak fel olyan driver-t, ami nem támogatja hivatalosan az adott eszközt (hardware ID alapján) és nem küldte el a gyártó az MS-nek WHQL pecsételésre.

    Le lehet tiltani "okosító programokkal" (vagy kézileg picit bonyolultabban), nem kell kidobni a gyereket a fürdővízzel... Engem kicsit zavar (mert tudom, hogy lehet belőle galiba), de még nem volt vele problémám (rendszeresen rakok fel friss VGA driver-t, így általában magasabb verzió van, mint az Update-en, ezért nem próbálkozik), így megtűröm (olyasmikre hasznos, ha először dugok be valami USB kütyüt, pl. okostelefont/fényképezőgépet, és nem kell feltelepítenem a gyártói blotware halmazt, csak hogy feltelepüljön a szoftverek mellett mellékesen a driver is, és lehessen file-okat másolgatni).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák