Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz f2d #31387 üzenetére

    Ezt olvasva úgy hangzik, hogy talán rá leszel szorulva egy rendszerpartíció gyalulásra és friss Win10 telepítésre, ha ez egy upgrade volt, vagy legalább is egy manuális ACL reset-re (file-jogosultságok rendbetétele), mert a CCC-nek továbbra is képesnek kéne lennie módosítania a beállításokat tartalmazó file-t. Szerintem semmi nem változott Win8.1 óta Win10-ben ilyen téren.

    Esetleg próbálj admin jogot adni a felhasználói fiókodnak addig, míg piszkálod a CCC-t, majd vedd vissza, ha nem szeretnéd így hagyni (bár mióta beállítható úgy is, hogy külön rákérdezzen a Windows minden egyes esetben, hogy tényleg használhatja-e egy user az admin jogait, szerintem nem sok értelme van külön admin + user fiókokat tartani egy olyan gépen, amit csak egy ember használ magáncélra; bár ez most csak feltevés).

    A GPU méretezésre szerintem ne tedd fel a pipát, ha natív felbontást állítasz be. Abszolút feljesen felesleges, viszont így is nőhet tőle az input lag (nem tudom, most pontosan hogy megy, de egy időben így volt az nVidia-nál is).

    Amit szerintem te most keresel, az a régi asztalbeállítások az új grafikus felületen, ahol van egy csúszkád 100-175% közt, hogy mekkorára szeretnéd felnagyítani a képet, ha túl nagy a natív felbontás a nézési távolsághoz. Ugyan úgy jobb klikk az asztalon és [nem tudom most magyarul mi a display settings], vagy CTRL+I és ott display/képernyő (és egy csúszkát keresel).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák