Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Chosen #31164 üzenetére

    Szoftveres screenshot szerintem mindig csak magáról a virtuális felbontásról készülhet (1:1), mivel a hardware-es scaler már a szoftveres rész után jön, így annak a végeredményét legfeljebb egy kijelzőkimenetre kötött képfelvevő hardware tudná megörökíteni (példaképp egy olyan dobozka, amikkel a TV adásokat is felveheted akár a HDMI bemenetről is, de ide valami speciálisabb dobozka illene, ami képes veszteségmentes tömörítéssel is dolgozni legalább egy-egy képkockánként, nem csak agyontömörített videofolyamot okádni, vagy legalább egy nagyon jó minőségű, kis veszteségű videofolyamot...).

    @Abu85

    Olyan nincs, hogy nincs se blur, se ringing, se fraktálok, vagy ezek valamilyen keveréke. Valami mindig kell hogy legyen, ha hozzányúl egy véges felbontású képhez egy véges precizitású és véges iterációszámmal dolgozó algoritmus. Sohasem lehet "tökéletes" az eredmény, még az "elég jó" szintet (nem feltűnőek a jellegzetes hibák) is nehéz elérni, főleg viszonylag olcsón (nem túl erőforrásigényesen).
    Persze hacsak nem találták meg az AMD-nél a Szent Grált, de akkor már csillió petaflosp-os GPU-kat is kidobhatnának a piacra. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák