Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #27722 üzenetére

    De hát úgy adták ki, hogy APU ÉS desktop!!! :Y Ha meg a 7870-em egy "APU" meghajtóval megy rendben, akkor azt fogom használni. :P :DDD Ráadásul, ahogy elnézem, másnál is bevált.

    Tehát mégis úgy készülnek az AMD meghajtók, hogy Inteles lapokon ne menjenek rendben? :F :( Nyilván a VGA-drivernek kellene lekezelnie a dolgot, nem az alaplapgyártóknak kitalálni, hogy milyen VGA kerül majd a gépbe. :(( Végül is, utólag legalább megtették.

    Jó kis AB-rel és fix profillal nem ugrál sem az órajel, sem a fesz sehova, és minden királyul fut (lehet netezni, videózni, TV-zni), ergo az is kapitális baromság az AMD részéről, hogy a driver folyton felb.ssza ezeket, mert semmi szükség rá. :P Persze, marketingszempontból érthető, hiszen hamarabb tönkremennek a kártyák, így a user jóval előbb vesz másikat, mint e "szolgáltatás" nélkül. :C

    Mantle nálam a 3-4. meghajtóval Thief-ben simán szétesett, de DX-ben amúgy is gyorsabb.

    Picturemaker: Az ATi egy minőségi szintet jelentett, az AMD meg nem. A tiszta drivertelepítés mindig ajánlott, főleg, hogy a frissítésekkel egyre lassabb lesz a megjelenítés, még ha "szabályosan" csinálod is.
    Ha az órajel-ugrálás a probléma, akkor AB.

    Out: Pontosan. :K Amúgy meg user error minden.

    wwenigma. Játékok esetében a problémát gyakran a Steam és társai okozzák, vagy éppen a szerverek. Én teszteltem jó pár játékot offline-osítva, vagy anno NoDVD fixekkel, és gond nélkül futottak, amikor más nem fért hozzá a gépemhez, vagy éppen nem kellett folyton a lemezt tekergetnie, hátha az elmúlt 5 percben illegálissá vált a játék.

    irhejja: Tényleg remek minden ilyen "nem tapasztaltam hibát"-hsz, azon ismeretek teljes hiányában, hogy mire és hogyan használtál és milyen gépet. :C Nem mindegy, hogy egy C3-at tolsz fullban, vagy egy Quake 2-t full CPU-limittel, stb.

    Dtomka: Azt hol nem fogtad föl, hogy a legtöbb user éppen, hogy tiszta telepítéssel is kipróbálja a meghajtót, mielőtt rájönne, hogy úgy is valami gond van.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák