Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz bozont #27655 üzenetére

    Kevered a szezont a fazonnal. :B Ráadásul az sem ártana, ha elolvasnád, amit maga a CCC ír ki, azaz az Overdrive-ért nem vállal felelősséget, beállításoknak működniük kell (ahogy működnek is).
    Ahol inkompatibilitás van, ott nem is várom el a működést (nem is működik, ergo tutira nem lesz bugos :DDD ), de ezek szerint hsz-omat sem olvastad el elég figyelmesen, ahol az optimalizálás kikapcsolásáról, vagy éppen az AA metódus megváltoztatásáról beszéltem, nem arról, hogy Oblivionban teljes tesszelációt szeretnék. :D

    Zsébernardo: Az a videó nem a driver hatását jelezte, hanem azt, hogy milyen hatásának kellene lennie. Attól még nem feltétlenül volt meg egy játékban, ha az, vagy a driver nem tudta.
    A hozzá nem értő hsz-okat hagyd figyelmen kívül. ;) Az AMD azért biztosítja a beállítási lehetőségeket, hogy erősebb VGA-n jobb minőségre állíthasd azokat, hiszen fölösleges kiadni egy sebességre gyúrt drivert belépő szintű kártyákhoz, közepesekhez egy optimalizált beállításút, R9-esekhez meg egy másikat minőség orientáltakkal. Ezért aztán alapból közepesen van, te meg állíthatod, ennek működnie kell, ez a gyártó felelőssége.
    Milyen bug? Nálam grafikailag hónapok óta nem volt, akkor is csak Mantle-vel és GPU tuninggal Thiefben, de már ez sincs (most van installálós, de az csak telepítéskor lép fel).
    Nálad sztem még mindig az a probléma, hogy ASUS kártyához nem ASUS meghajtót használsz. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák