Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Liktor Riki #27543 üzenetére

    Gányolt windows... :F A lényeg, hogy megy.
    Egyébként Heavennel jártam úgy, hogy x. telepítés OK lett,csak mert más könyvtárba telepítettem, pedig minden rohadt reg bejegyzést töröltem, meg win-ben hagyott fájlokat is. Aztán vissza az eredeti könyvtárba, és úgy is ment.
    AM3+ elavult, sokat fogyaszt, PCI-E 1.1-es. ha jól rémlik, karidnak meg 2.0 kéne. Gyengéből rosszra nem váltanék a helyedben. Én azért a 6800K-t javasolnám egy jó kis 20-25k-s lapban (én persze ASUS-t javasolnék).
    Ja, nV mindig jó tartaléknak. :C AMD-vel már buktatna a driver. nV-re 1x lehetett rossz szavam, amikor anno nem működött velük a kényszerített mód, AA és társai, akkor tértem vissza AMD-re Ill. át, mert előtte utoljára ATI volt, aztán vissza nV-ra, most meg jóvetísett AMD karim van, csak ezért. De a 7870XT-re nincs panaszom, driverileg is ezzel van a legkevesebb bibi.

    TIT: Alaplapi energiatakarékos módokat nem árt megnézni, ill. hogy Winben mire van állítva a kikapcsolás. De VGA-driver is okozhatja, bár az inkább fordítva szokott: alvó mód, aztán nem ébred fel.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák